Αποκάλυψη-Βόμβα για τη συναυλία «Μια χώρα, μια φωνή»!

17.41

Σήμερα δόθηκε συνέντευξη τύπου για τη συναυλία «Μια χώρα μια φωνή»! Οι Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου, οι coaches του Τhe Voice σε μια μεγάλη πρωτοβουλία που στηρίχτηκε
σύσσωμα από τον Όμιλο Ant1 θα πραγματοποιήσουν μια μεγάλη συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ προκειμένου να συνδράμουν στους σκοπούς και τις ανάγκες της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "Αποστολή".
Σε αυτήν, όπως είχε ανακοινωθεί ήταν να πάρουν μέρος και οι παίκτες που έφτασαν στο διαγωνιστικό κομμάτι του The Voice. Όπως μάθαμε σήμερα όμως κανένα από τα παιδιά του The Voice δεν θα εμφανιστεί στην μεγάλη αυτή φιλανθρωπική συναυλία καθώς υπήρξε πρόβλημα. Η δισκογραφική εταιρεία που σύμφωνα με τα συμβόλαια του The Voice έχει τα δικαιώματα –τόσο δισκογραφικά, όσο και συναυλιακά- των παικτών, δεν συμφώνησε να επιτρέψει τη συμμετοχή τους αφιλοκερδώς στην συναυλία.
Η Minos Emi, που είναι η εταιρεία που εκπροσωπεί τους παίκτες του The Voice, όπως ενημερωθήκαμε όταν ρωτήσαμε για τη συμμετοχή των παικτών του The Voice, αρνήθηκε να επιτρέψει την συμμετοχή των παιδιών αφιλοκερδώς παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί κανείς –ούτε καν οι τέσσερις σταρ τραγουδιστές, οι μουσικοί και οι τεχνικοί- και τα έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό…. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον χώρο και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι υπήρχε ένα τέτοιο πρόβλημα. Αυτό και παρά το γεγονός ότι ο κ Στρατής Λιαρέλης, ζήτησε να μην γίνει μείζον θέμα, ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου. Αυτό και το γεγονός ότι η ΑΕΠI ζητά το 7% του τζίρου της συναυλίας –όπως νόμιμα δικαιούται- παρά το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος είχε στείλει επιστολή, στην οποία αναφέρει πως η συναυλία είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα και κανείς δεν θα πληρωθεί αλλά το αίτημα του απορρίφθηκε. Σε μία ύστατη προσπάθεια, και ο Διευθυντής της Αποστολής και γνωστός δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας έκανε δημόσια έκκληση να γίνει δεκτό το αίτημα του αρχιεπισκόπου , αφού όπως είπε ένα ευρώ ισοδυναμεί με ένα γεύμα για έναν άνθρωπο και κάθε ευρώ μετράει!

gossip-tv.gr