Η αποκάλυψη της Λάσκαρη: «Η απαγόρευση να βλέπει την Μάρθα και η παρολίγον «βουτιά» της Μαρίας Ελένης

20.20

Η σχέση της Ζωής Λάσκαρη με τις δύο κόρες της δεν χτίστηκε στην ίδια βάση. Άλλες συνθήκες, διαφορετικές αφετηρίες.
«Ο Πέτρος Κουτουμάνος δεν με άφηνε να περνάω πολύ χρόνο με τη Μάρθα. Είχε όλη την οικογένειά του στο σπίτι. Αυτό έκανε κακό και σε μένα και στο παιδί. Δεν μου επέτρεπε ούτε στο πάρκο να πάω μαζί της. Κι όταν χωρίσαμε, πάλι δεν με άφηνε να τη βλέπω. Δεν κατάλαβα ποτέ μου το γιατί. Με έβαζε τιμωρία, λέγοντάς μου “άλλες είκοσι μέρες δεν θα δεις το παιδί”. Του απαντούσα “Δεν κάνεις κακό σε μένα, αλλά στο παιδί”. Γι’ αυτό και όταν έμεινα έγκυος στη Μαρία – Ελένη, είπα στον Αλέξανδρο ότι θα τη μεγαλώσω εγώ. Δεν ήθελα κανέναν άλλο. Με τη Μάρθα ακόμη προσπαθούμε να αναπληρώσουμε εκείνο το κενό. Της έλεγα συχνά ότι όσο δεν μου μιλάει, η απόσταση θα μεγαλώνει και δεν θα υπάρχουν γέφυρες επικοινωνίας» τόνισε η Ζωή Λάσκαρη στο People.

Η Μάρθα δήλωσε: «Πράγματι, είχα τρομερό πρόβλημα. Όταν για ένα διάστημα με είχαν πάρει μακριά από τη μαμά και έμενα με τον παππού και τη γιαγιά, ξυπνούσα στον ύπνο μου και έκλαιγα. Ήμουν 3-4 ετών, έβγαινα στο μπαλκόνι και περίμενα τη μαμά να έρθει να με πάρει. Την έψαχνα. Όταν άρχισε να ξαναχτίζεται η σχέση με τη μητέρα μου, ήταν πλέον δύσκολο, καθώς δεν υπήρχε ροή. Ήμουν, βέβαια, κι εγώ κλειστό παιδί. Το θετικό είναι ότι τώρα είμαστε πολύ καλά, αν και η επικοινωνία πήρε χρόνο για να ξαναχτιστεί».

Η Ζωή Λάσκαρη κοιτάζοντας τη Μαρία – Ελένη, είπε: «Έβγαλα όλο μου το άχτι πάνω στη Μαρία – Ελένη. Δεν πήγαινα πουθενά χωρίς αυτήν. Σε ταινίες, παραστάσεις, φωτογραφίσεις, την είχα μαζί μου στο μάρσιπο». «Μεγάλωσα μέσα στα φώτα, μέσα στα καμαρίνια, αυτό έχω μάθει και όχι κάτι άλλο. Όπου πήγαινε η μαμά και ό,τι δεν ήταν για την ηλικία μου το έκανα. Η μία μου ζωή ήταν στο σχολείο και η δεύτερη μαζί με τη μητέρα μου. Θυμάμαι ότι ο Ανδρέας Βουτσινάς μού έσωσε τη ζωή. Συνήθως, έβαζα τα ρούχα και τα τακούνια της μαμάς και έλεγα στον Αχιλλέα Χαρίτο να με βάψει. Μια μέρα, λοιπόν, ήμουν έτοιμη να πέσω από τον εξώστη, ώσπου την τελευταία στιγμή με κράτησε από το πόδι ο Βουτσινάς και σώθηκα» λέει στο People η Μαρία – Ελένη.

www.gossip-tv.gr