Αποκαλυπτικό: Διαγωνιζόμενος στο «The Voice» λιποθύμησε όταν του ανακοίνωσαν πως δεν συνεχίζει

15.41

Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα για τη δεύτερη φάση του show που δεν έχουμε δει ακόμα στις οθόνες μας
Mπορεί να βλέπουμε ακόμα στο Τhe voice τις "τυφλές οντισιόν" αλλά ο Ant1 έχει μαγνητοσκοπίσει και το δεύτερο μέρος του σόου. Tα battles ( οι μονομαχίες δηλαδή) είναι ίσως το πιο κρίσιμο και πιο αγχωτικό στάδιο για τους παιχτές αφού καθορίζουν ποιοί τελικά θα παραμείνουν οριστικά στα live και ποιοί θα αποχωρίσουν.

Στα battles ο κάθε κριτής καλεί τους παίχτες της ομάδας του -αφού πρώτα τους έχει χωρίσει σε ζευγάρια- να πουν ένα ντουέτο. Τότε αποφασίζει βάσει των επιδόσεών τους στο ντουέτο, ποιός από τους δύο θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.
Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακόμα και τραγουδιστές που έχουν σημειώσει καριέρα στο παρελθόν, θα αποχαιρετήσουν οριστικά το The Voice αφού δεν θα καταφέρουν να περάσουν στην δεύτερη φάση.

Αυτό είναι ακόμα ένα τρανταχτό παράδειγμα που κλείνει τα στόματων εκείνων που έσπευσαν να μιλήσουν για ένα "στημένο" παιχνίδι.

Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι καθόλη την διάρκεια των μονομαχιών το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ταραγμένο αφού τα παιδιά που συμμετέχουν στο show δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το άγχος και τις αγωνίες τους.

Διαγωνιζόμενος που συζήτηθηκε τόσο για τις αυξομειώσεις βάρους του όσο και για τις συμμετοχές του και σε άλλα talent show. έχασε τις αισθήσεις του και λποθύμησε όταν η "προπονήτριά" του Μελίνα Ασλανίδου του ανακοίνωσε ότι δεν θα περάσει στην επόμενη φάση.

Είμαστε σίγουροι ότι τα καλύτερα … έρχονται. Το show που έχει συναρπάσει το ελληνικό κοινό υπόσχεται ότι θα μας καθηλώσει τόσο με τις υπέροχες φωνές όσο και με τις προσωπικότητες των συμμετεχόντων!

zappit.gr