Αποκάλυψη για τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας: Το παιδί έχει διαγράψει με πολλά “χ” τις φιγούρες της Ρούλας και του Μάνου

14.48

Ανατριχιαστικά είναι όσα είχε απεικονίσει η μικρή Τζωρτζίνα στη ζωγραφιά, όπου έγραψε “σήμερα η μαμά μου έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό”. Η ανδρική και η γυναικεία φιγούρα και τα τρία κοριτσάκια που φαίνονται στη ζωγραφιά.

Η Τζωρτζίνα φαίνεται ότι μέσα από τις ζωγραφιές της προσπαθούσε να πει πολλά για όλα όσα ένιωθε και όσα βίωνε μετά του θανάτους των δύο αδελφών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Όπως έχει γίνει γνωστό σε μία από αυτές, η Τζωρτζίνα έγραψε: “σήμερα η μαμά έβγαλε ένα τεράστιο ουρλιαχτό”.

Η Ρούλα Κουσκουρή αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” τι απεικόνιζε το μικρό κοριτσάκι σε αυτή τη ζωγραφιά, η οποία πλέον είναι προϊόν την δικογραφίας.

Στη συγκεκριμένη ζωγραφιά η Τζωρτζίνα χρησιμοποιεί μαύρο στυλό ή μαύρο λεπτό μαρκαδόρο. Στα αριστερά έχει ζωγραφίσει μια καρδιά και μέσα υπάρχει μια γυναικεία φιγούρα. Στα δεξιά υπάρχει μια ακόμα καρδιά και μέσα μια ανδρική φιγούρα.

Εκτιμάται ότι μάλλον πρόκειται για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. Αυτό που προκαλεί τεράστια εντύπωση είναι ότι το παιδί έχει διαγράψει με πάρα πολλά “χ” τις δύο φιγούρες και μάλιστα η ανδρική φιγούρα σχεδόν δε διακρίνεται.

Στο κέντρο της ζωγραφιάς υπάρχει μια ακόμα καρδιά και μέσα βρίσκεται ένα κοριτσάκι με φωτοστέφανο, από κάτω ένα ακόμα κοριτσάκι μέσα σε καρδιά που έχει φωτοστέφανο και δεξιά κάτω από την μητέρα έξω από την καρδιά ένα ακόμα κοριτσάκι χωρίς φωτοστέφανο.

Τη ζωγραφιά αυτή μάλιστα φέρεται να τη ζωγράφισε η Τζωρτζίνα τέσσερις μέρες μετά την κηδεία της Ίριδας και δύο ημέρες μετά από τον περιβόητο καβγά που είχαν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μπροστά της, όταν ο 30χρονος έμαθε πως η σύζυγός του είχε εξωσυζυγική σχέση.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια αυτού του καβγά πιθανόν εκτός από τη λεκτική να υπήρξε και σωματική βία σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και γι’ αυτό η Τζωρτζίνα έγραψε για το τεράστιο ουρλιαχτό της μητέρας της.

Πάντως η ίδια η Ρούλα, όπως είπε ο Γιώργος Σόμπολος, ισχυρίζεται ότι πιθανόν η Τζωρτζίνα όταν έγραψε για το ουρλιαχτό να αναφερόταν στις κραυγές και τον θρήνο της για τον θάνατο της Ίριδας.

Την ίδια ώρα η ανακρίτρια έχει επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της και έχει ζητήσει να της δοθούν τα ονόματα και τα τηλέφωνα των δασκάλων της Τζωρτζίνας, ώστε να μιλήσει μαζί τους η παιδοψυχολόγος που έχει οριστεί ως πραγματογνώμονας και θα αναλύσει τις ζωγραφιές του παιδιού.

Αναζητείται επίσης η παιδοψυχολόγος που φέρεται να παρακολουθούσε τη Τζωρτζίνα μετά τον θάνατο των αδελφών της, η οποία αναμένεται να δώσει πολλά χρήσιμα στοιχεία στις έρευνες.

Πηγή: THE TOC