Η Αραβανή δεν «χαρίζεται» στο Λιάγκα: «Ο Γιώργος Λιάγκας τα λέει πολύ χύμα»

14.37

«Πήρε τη μία ατάκα από εδώ, είδε κάτι άλλο από εκεί και τα έκανε ένα για να φτιάξει το δικό του σενάριο»
Η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από τις ατάκες του Λιάγκα σε δηλώσεις για τα προσωπικά της που είπε, ότι θα μπορούσε να έχει σχέση με κάποιον που βγάζει 700 ευρώ.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μιλώντας για τα προσωπικά της δεν μπόρεσε να μην δείξει την πικρία της για τα λεγόμενα του παρουσιαστή.

«Ψάχνει άντρα των 700 ευρώ και πέφτει πάνω σε εφοπλιστές» είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και η Ευαγγελία Αραβανή σχολίασε συζητώντας με την Τατιάνα Στεφανίδου:

«Μια φορά ήμουν με έναν τέτοιο άνθρωπο, δεν το κάνω κατ? εξακολούθηση, απλά θεωρώ ότι ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που τα λέει πολύ χύμα. Τα φτιάχνει όπως θέλει να τα φτιάξει, να τα πει με ωραίο τρόπο, να κάνει και νούμερα στην εκπομπή του. Δεν τον παρεξηγώ γιατί έχω καταλάβει ότι τα λέει με τον δικό του τρόπο. Από εκεί και πέρα, τι να του πω εγώ; Ότι πήρε τη μία ατάκα από εδώ, είδε κάτι άλλο από εκεί και τα έκανε ένα για να φτιάξει το δικό του σενάριο; Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχω ανάγκη να βρω κάποιον να με συντηρήσει. Μου αρέσει να δουλεύω και να βγάζω τα δικά μου χρήματα. Και ο Λιάγκας άλλα μου έλεγε από πίσω κάποιες άλλες στιγμές».

Μένει τώρα να δούμε αν ο Λιάγκας ανταποκριθεί στο σχολιασμό της Αραβανή.

Δείτε το βίντεο:

 

gossip-tv.gr