Αξιοθέατο με 4,6 βαθμούς στη google το Manassa Rose – Έρχονται πρόστιμα από το ΛΤ για τα παράνομα

17.24

Σε μια απλή αναζήτηση στη google το ναυάγιο του Manassa Rose αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο για την Ελλάδα. Είναι ανοικτό όλο το 24ωρο όπως το διαφημίζει και μάλιστα έχει και ώρες αιχμής στην επισκεψιμότητα με όσους το έχουν δει από κοντά να δίνουν και βαθμολογία 4,6 στα 5.

Αφού το Ελληνικό κράτος δε μπορεί να το απομακρύνει τουλάχιστον το αξιοποιεί τουριστικά. Να θυμίσουμε πως προσάραξε και κόπηκε στα δύο τον Ιανουάριο του 2022.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ

Εν τω μεταξύ, την εικόνα με τα παρατημένα τρέιλερ, βάρκες, οχήματα και άλλα αντικείμενα στα λιμάνια των Χανίων από τα κεντρικά μέχρι τα περιφερειακά θέλει να αλλάξει το λιμενικό ταμείο το οποίο έχει δώσει προθεσμία μέχρι τις 25 ιουνίου στους ιδιοκτήτες για να τα απομακρύνουν. Σε διαφορετική περίπτωση η υπηρεσία θα επιβάλλει τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος τα οποία μεταφράζονται σε εκατοντάδες ευρώ.

Ήδη αρκετοί ιδιοκτήτες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να βγάλουν άδεια για τα αντικείμενα που επιτρέπεται να αφήσουν στο λιμάνι  και όσοι νομίζουν ότι η ανακοίνωση αυτή του λιμενικού ταμείου είναι ένα εισπρακτικό πυροτέχνημα κάνουν λάθος τονίζει ο κ. Βιριράκης.