BINTEO… Αντώνης Ρέμος: Το χρέος, η «αρπαχτή» και η Υβόννη…

19.00

«Δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό»! – Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα στον Γιώργο Λιάγκα…
Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου στον Γιώργο Λιάγκα προβλήθηκε σήμερα από το Πρωινό και τα είχε όλα…

Η παρεξήγηση με τον Λιάγκα για την "αρπαχτή" στην Αμερική
Λιάγκας για Ρέμο: «Είναι αρπαχτή, αλλά το "βαφτίζουμε" συναυλία»

«Είναι άλλο οι συναυλίες και άλλο οι ζωντανές εμφανίσεις. Για να πάει κάποιος τραγουδιστής από την Ελλάδα στο εξωτερικό, οι παραγωγές είναι πανάκριβες. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ ούτε ένα ευρώ από το υπουργείο Πολιτισμού για να πάω να τραγουδήσω. Εκεί πριν από εμένα εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος και μετά η Άννα Βίσση. Οι Έλληνες της Αμερικής, όταν περνούν καλά πετούν χρήματα. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους τη σπάσει. Εγώ πήγα εκεί για να περάσουν καλά. Η λέξη αρπαχτή σημαίνει ότι πάω κάπου και κοροϊδεύω. Τσαντίστηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τη λέξη "αρπαχτή" γιατί εγώ εκεί πέρα έκανα ότι πρόγραμμα έκανα εδώ πέρα και παραπάνω. Επειδή σε εκτιμώ και σε θεωρώ φίλο μου, γι' αυτό ήρθα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν θα ερχόμουν.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν: «Σε καμία περίπτωση με τη λέξη "αρπαχτή" δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Εμένα, τον φίλο μου τον Ρέμο που τον έχω πολύ ψηλά, ξέρω ότι κάνει μια στροφή και αλλάζει τον τρόπο διασκέδασης στην Ελλάδα πηγαίνοντας σε θέατρο, με ενόχλησε αισθητικά. Αποσύρω τη λέξη "αρπαχτή" γιατί δεν εννοούσα αυτό.


Η απάντηση στο σχόλιο του Γιώργου Νταλάρα

Νταλάρας: «Παρασύρθηκα και τραγούδησα με τον Ρέμο! Δεν πέτυχε»

«Ο Γιώργος Νταλάρας προσπάθησε να ενσωματωθεί και να βιώσει και ένα κομμάτι της κοινωνίας που το είχε ξεχάσει -ίσως είχε ξεχάσει ότι ξεκίνησε από τα πολύ χαμηλά στρώματα της κοινωνίας. Δεν του βγήκε, δεν το πίστεψε πραγματικά. Θεωρώ ότι πήρα πάρα πολλά πράγματα από τη συνεργασία μας αυτή, τον εκτιμώ και θα τον εκτιμώ μια ζωή, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική, ένας υπέροχος ερμηνευτής, έχει πει πάρα πολύ ωραία τραγούδια, πολλοί θα ζηλεύαμε την καριέρα του Γιώργου Νταλάρα, αλλά θεωρώ ότι έχει αδικήσει τον εαυτό του. Ο τρόπος που έχει χειριστεί τα τελευταία χρόνια την καριέρα του είναι λανθασμένος. Κάποιες στιγμές ίσως να μην πρέπει να μιλάμε για κάποια πράγματα που μπορεί να φταίμε κι εμείς και να έχουμε βάλει κι εμείς το χεράκι μας.

Το χρέος και η σύλληψη

«Πήγα αυτοβούλως. Είχε βγει ένα ένταλμα για την υπόθεση του "Ηρακλή", πήγα εκεί πέρα -ευγενέστατοι οι αστυνομικοί, εξαιρετικοί, κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δεν είμαι θυμωμένος ούτε με τους αστυνομικούς, ούτε με τις δικαστικές αρχές, κάνουν τη δουλειά τους. Είναι πιο εύκολο να σε συλλάβουν για θέματα οικονομικά, παρά να σου κόψουν μια κλήση στον δρόμο. Όταν μπήκα στον Ηρακλή είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου γιατί πίστεψα σε αυτή την ιδέα που ήμουν από μικρό παιδί. Μόλις μπήκα μπροστά και αγόρασα όλες τις μετοχές όλοι έφυγαν από το πλάι και η πολιτεία μου γύρισε την πλάτη. Μπαίνω ρυθμίζω τα χρέη του Ηρακλή τότε, έβαλα τις υπογραφές μου, έβαλα το στήθος μου μπροστά και σου λέει "πάρτην"! Έχασα και αυτά που είχα και αυτά που δεν είχα. Πληρώνω πάνω από 100.000 ευρώ κάθε μήνα. Αυτό το κάνω εδώ κι 6 – 7 χρόνια. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να δίνω αυτά που αντέχω. Γι' αυτό με βλέπεις και δουλεύω συνέχεια, 20 χρόνια δεν έχω σταματήσει μία σεζόν. Αναζητώ συνέχεια να πηγαίνω κάπου να τραγουδάω για να μπορώ στο τέλος του μήνα να πληρώνω. Κάποια στιγμή δεν άντεξα, δεν μπόρεσα να αποπληρώσω τη ρύθμιση τη μεγάλη του "Ηρακλή" γι' αυτό βγήκε το ένταλμα σύλληψης. Είμαι το αγαπημένο παιδί του ΣΔΟΕ, όπου πηγαίνω είναι πρώτο τραπέζι πάντα. Δίνω πάρα πολλά χρήματα κάθε μήνα στην πολιτεία και απαιτώ από την πολιτεία να σταθεί δίπλα μου και όχι απέναντί μου. Και όχι κάθε μέρα να με κάνει πιο μεγάλο εχθρό.  Θεωρώ ότι δεν μου αξίζει να με σέρνουν σαν σεσημασμένο κακοποιό, όπως δεν αξίζει και σε κανέναν που καθημερινά διαβάζουμε ότι συμβαίνει».  

Η Υβόννη Μπόσνιακ

«Είναι άλλος ένας πολύ σημαντικός έρωτας της ζωής μου. Έχουν περάσει σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μου, αλλά είναι άλλος ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος, δεν ξέρω αν θα μείνει ή πόσο θα μείνει ακόμα στη ζωή μου. Εύχομαι να μείνει για πάντα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πιστεύω ότι αν κάποια στιγμή ευλογίσει ο Θεός θα είναι και μια εξαιρετική μητέρα. Το θέλει πάρα πολύ και θα είναι μεγάλη ευλογία και για μένα. Θα ήθελα να κάνω ένα θρησκευτικό γάμο, αλλά ο γάμος χάνει πολύ μεγάλο μέρος στην κοινωνία έτσι όπως έχουν γίνει οι σχέσεις των ανθρώπων».


zappit.gr