Brangelina: μετά το LAPD και το FBI «αθωώνει» τον Μπραντ Πιτ

11.02

Brangelina η οικογένεια στο ντιβάνι του ψυχολόγου, η «δολοπλόκος Τζολί» & η «ερωμένη» του ΠιτΛίγο μετά την αίτηση διαζυγίου φήμες ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να έχει επιτεθεί λεκτικά και σωματικά κατά των παιδιών του και κυρίως κατά του 15χρονου Μάντοξ στο περιβόητο περιστατικό στο lear jet της οικογένειας.

Σε ρεπορτάζ η ιστοσελίδα ΤΜΖ αναφέρει ότι το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) συνέλεξε μεν στοιχεία για το περιστατικό όπως και προϋποθέτει ο νόμος, ωστόσο δεν ξεκίνησε ουδέποτε επίσημη έρευνα. “Δεν στοιχειοθετείται υπόθεση εις βάρος του Μπραντ Πιτ” διευκρινίζεται με την φήμη να παραμένει μια προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος του 52χρονου Πιτ.

Λίγο πριν την “ακύρωση” της TeamJolie από το FBI είχε προηγηθεί η “αθώωση” του Πιτ από το τμήμα ανηλίκων της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, το οποίο μπήκε πρώτο στο “στρατόπεδο” διεξάγοντας τη δική του έρευνα.

"Καταλαβαίνουμε πως κυκλοφορoύν οι φήμες και τα κουτσομπολιά. Θα θέλαμε να βάλουμε τέλος σε κάποια από αυτά. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες δεν έχει τίποτα εις βάρος του Μπράντ Πιτ” ανέφερε σε μια λιτή ανακοίνωση του με την Independent να επιβεβαιώνει την δικαίωση του Πιτ.

Σε συνέντευξη του ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Barry Montgomery είπε: “Ούτε είχαμε καταγγελία, ούτε κάναμε ποτέ ερωτήσεις στον κύριο Πιτ για λεκτική και σωματική κακοποίηση εις βάρος τoυ Μάντοξ”.

"Το αεροσκάφος της οικογένειας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες περίπου στις 8 το απόγευμα. Εκεί, σύμφωνα με μάρτυρες, ο Πιτ ήταν έξαλλος και μάλιστα αποπειράθηκε να φύγει με ένα από τα βυτιοφόρα καυσίμων του αεροδρομίου” ήταν η φήμη που ξεκίνησε τον βρώμικο πόλεμο εις βάρος του Πιτ για την κηδεμονία των έξι παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί.

Πηγές προσκείμενες στην Τζολί αναφέρουν ότι ούτε η ίδια επιθυμεί να διωχθεί ο πρώην σύζυγός της, κάτι που έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να γίνει αφού δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.

Η Αντζελίνα Τζολί θέλει να διατηρήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που μέχρι σήμερα ανέτρεφε μαζί με τον Μπραντ Πιτ, στον οποίο δεν θέλει να παραχωρήσει παρά δικαιώματα επίσκεψης.

Η πρόσφατη, προσωρινή, συμφωνία ανάμεσα στους πρώην συντρόφους παραχωρεί στην Τζολί την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, αναγνωρίζοντάς του δικαιώματα επισκέψεων παρουσία τρίτων.

Η συμφωνία προβλέπει πως ο Μπραντ Πιτ θα υποβάλλεται σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών και οινοπνευματωδών, παρόλο που έκανε ήδη αυτοβούλως ένα απ' αυτά τα τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αποδείχθηκαν αρνητικά, αναφέρει ο ιστότοπος TMZ.

Mirror

Η Αντζελίνα Τζολί θα έχει τη φυσική επιμέλεια των έξι παιδιών, σε μισθωμένη κατοικία στο Λος Άντζελες ενώ ο Μπραντ Πιτ θα έχει δικαίωμα για μια πρώτη επίσκεψη υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, στον οποίο θα ανατεθεί στη συνέχεια να αποφασίσει πώς ο Πιτ θα βλέπει τα παιδιά τις επόμενες εβδομάδες, σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας που ισχύει μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου.

“Είναι μια συμφωνία εντελώς οικειοθελής, δεν πρόκειται για κάποια εντολή και δεν προσδιορίζει με οριστικό τρόπο την επιμέλεια των παιδιών” δήλωσε ανώνυμη πηγή στον ιστότοπο People.

Η Αντζελίνα Τζολί, 41 ετών, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ έπειτα από δύο χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης.

Στη μάχη των εντυπώσεων έχει κληθεί και η ειδική στη διαχείριση κρίσεων Τζούντι Σμιθ, η γυναίκα που έδωσε την έμπνευση για τον ρόλο της Κέρι Ουάσινγκτον στην τηλεοπτική σειρά “Scandal”.