Χ-ωρίς νικητή στα Περιβόλια

19.14

Στο 0-0 έμεινε η ομάδα του Πλατανιά στο σημερινό παιχνίδι στα Περιβόλια με αντίπαλο τη Βέροια. Παρά την ολοκληρωτική κατοχή ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να αξιοποίησει τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να φέρει τη δεύτερη ?λευκή? ισοπαλία στο ?σπίτι? του.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τρεις αναγκαστικές αλλαγές, οι οποίες επηρέασαν και τον ρυθμό του αγώνα, αλλά φυσικά και τα πλάνα του  Γιώργου Παράσχου, ο οποίος ?έχασε? δύο κινήσεις στα πρώτα 45 λεπτά και άλλη μια στο 67? λεπτό της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο Σωτηρίου αποχώρησε στην εκπνοή του πρώτου μέρους με διάσειση, μετά από σύγκρουση με τον Μπανανά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εκτός μάχης βγήκε και ο Γκνιάτιτς, ο οποίος πάτησε άτσαλα στο χορτάρι μετά από προσπάθειά του για κεφαλιά.

Τέλος στο δεύτερο ημίχρονο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Γιακουμάκης. Και οι δύο παίκτες θα επανεξαστατούν σήμερα.
Οσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πλατανιάς απείλησε στο 6? και στο 10? με τα σουτ του Μιλούνοβιτς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, καλύτερες φάσεις για την ομάδα μας οι κεφαλιές από τον Ανγκούλο και τον Ράμος στο 77? και το 81? αντίστοιχα. Στο 82ο λεπτό ο Κοκκαλάς πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε κεφαλιά του Κόλα.

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου (45? Κοκκαλάς), Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς (45? Ντίνας), Μενδρινός, Μουνάφο, Γιακουμάκης (67? Ράμος), Μιλούνοβιτς, Ανγκούλο

Βέροια (Γ. Γεωργιάδης): Λόπεζ, Μαλόν, Όστοϊτς, Ετζενγκέλε, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρτσε, Μαγέφσκι (91? Μαραγκός), Ναζλίδης (72? Κόλα), Αμπντούν (62? Μαρεμπασβίλι), Γιουσούφ.