Χανιά: Χαμός στο διαδίκτυο με τις συκοφαντίες μεταξύ ανηλίκων – Μήνυση κατέθεσε μητέρα

17.15

“Η Μαρία γουστάρει τον Θανάση, φιλιούνται στις τουαλέτες”. “Ο Γιώργος από το τάδε σχολείο καπνίζει χασίσι”, και πολλά άλλα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, δημοσιεύονται σε ομάδα πολύ δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η κατάσταση αυτή με μηνύματα εφήβων μαθητών σχολείων που  κάποια είναι τελείως συκοφαντικά ενώ άλλα μπορεί να περιέχουν μια δόση αλήθειας αλλά όλα είναι κουτσομπολιά θορύβησε μια μητέρα η οποία πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει την κατάσταση γιατί πολλοί γνωρίζουν αλλά δε γίνεται κάτι και για αυτό κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία καθώς θύματα κουτσομπολιού έπεσαν και οι δικές της κόρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η ομάδα έκανε την εμφάνιση της στα Χανιά, πριν από περίπου δύο χρόνια όπου οι διαχειριστές της, ανεβάζουν ανώνυμα οποιοδήποτε μήνυμα στη σφαίρα της φήμης τους αποσταλεί και προσβάλει άτομα. Η μητέρα καλεί όλους τους αρμόδιους να μην το πάρουν αψήφιστα αυτό που συμβαίνει σαν ένα εφηβικό παιχνίδι γιατί είναι απρόβλεπτο το αν βλάψει ένα θύμα τον εαυτό του ή και τον θύτη επειδή κοινώς νιώσει πως ξεφτιλίζεται στα μάτια των συνομηλίκων του ή και των γονιών του.

Το τελευταίο διάστημα ένας μεγάλος αριθμός αυτής της σελίδας έχει αποστείλει ή δει τέτοια μηνύματα συκοφαντικού περιεχομένου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Το σύνολο των καταγγελιών άμεσα θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα ενώ ήδη έχουν διαβιβαστεί μεμονωμένες καταγγελίες.

Μέχρι σήμερα πάντως γίνονται αναφορές και ανεβοκατεβαίνει η σελίδα με μικρούς αναγραμματισμούς.