Χανιά: Δύο συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

13.28

Στη σύλληψη δύο ημεδαπών που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της Κρήτης.

Οι δύο συλληφθέντες έκαναν διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου και ο εντοπισμός τους έγινε σε περιοχή του Αποκορώνου Χανίων μετα απο αξιοποίηση πληροφοριών για τη δράση τους.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο του Δήμου Αποκορώνου (καβάτζα), όπου ένας εκ των δύο ημεδαπών παραλάμβανε ποσότητα ηρωίνης, την οποία όπως διαπιστώθηκε είχε αποκρύψει σε προγενέστερο χρόνο ο άλλος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη λίγο μετά .

Στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 212 γραμμάρια ηρωίνης.

Παράλληλα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 5,3 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι και σε επιχείρηση που διατηρεί ο ένας εκ των συλληφθέντων σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.950 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Πηγή: iefimerida