Έχασε μια σίγουρη νίκη ο ΝΟΧ ANEK LINΕS: 7-7 με Πανιώνιο

17.35

Μια νίκη που διαφαινόταν ως σχεδόν σίγουρη έχασε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINΕS, παραχωρώντας την ισοπαλία με σκορ 7-7 στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του β’ γύρου για την Α1 εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα κατείχε το προβάδισμα σε όλο σχεδόν το παιχνίδι με αποκορύφωμα το 4ο 8λεπτο, το οποίο ξεκίνησε με το να βρίσκεται με δύο γκολ μπροστά στο σκορ (7-5), όμως ο Πανιώνιος χάρη στα γκολ των Κούτσιαλη και Θεοδόση-Παπαλουκά κατάφερε να φτάσει στο 7-7 και να πάρει έτσι την ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν ευνοεί τον ΝΟΧ ANEK LINΕS στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή παρουσία, δείχνοντας ότι ήθελαν πολύ το ματς, αλλά ουσιαστικά ένα κενό επιθετικά 4ο 8λεπτο τους στέρησε την ευκαιρία να φτάσουν στη νίκη.

Να σημειωθεί ότι τελικά δεν κατάφεραν ν’ αγωνιστούν οι Ματέι Νάστραν και Κανστάντσιν Αβέρκα που συμμετείχαν ως θεατές στον αγώνα, ωστόσο θα είναι διαθέσιμοι από το επόμενο ματς που είναι απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Για τον ΝΟΧ ANEK LINΕS, τρία γκολ πέτυχε ο Αντώνης Χαριτάκης, ενώ οι Βουλγαράκης και Κατσουλάκης σημείωσαν από 2. Για τον Πανιώνιο, Καλαϊτζής και Παπαποστόλου σημείωσαν από 2 γκολ.

Τα 8λεπτα: 2-2, 3-2, 2-1, 0-2

Διαιτητές: Δαμιανάκης / Κουρτίδης

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 3, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 1, Περόπουλος, Κούτσιαλης 1, Μπρούγιαν, Κουλιεράκης, Καλαϊτζής 2, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου 2, Βέκκος, Μαντής, Δημακόπουλος