Χειροβομβίδα… μυστήριο στο Α.Τ. Καισαριανής – Τραυματίας οδηγός ταξί

11.50

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα στο Α.Τ. Καισαριανής αλλά η αστυνομία ενημέρωθηκε μέσω… indymedia – Από θαύμα δεν είχαμε περισσότερα θύματα αφού η έκρηξη δεν έγινε αντιληπτή από τον αστυνομικό φρουρό! – Μόλις πριν από λίγη ώρα εντοπίσθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα αλλά και στο κουβούκλιο του φρουρού! – Τις έρευνες ανέλαβε η αντιτρομοκρατική

Επίθεση με χειροβομβίδα έγινε τα ξημερώματα κοντά στο Α.Τ. Καισαριανής. Και ευτυχώς που υπάρχουν και τα σαιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου για να γίνονται γνωστές οι επιθέσεις! Η αστυνομία δεν είχε ιδέα όπως φαίνεται μέχρι σήμερα το μεσημέρι για την επίθεση που έγινε εναντίον της σε ένα αστυνομικό τμήμα όπως αυτό της Καισαριανής με τον αστυνομικό φρουρό να μην έχει καταλάβει τίποτα.

Η επίθεση, από την οποία τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά στα πόδια ένς οδηγός ταξί προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Αρχικά, η Αστυνομία έκανε λόγο για έκρηξη σε… λάμπες κοντινού οπωροπωλείου από… βραχυκύκλωμα! Σύμφωνα με ανάρτηση όμως στο indymedia υπήρξε επίθεση κατά του Α.Τ. Καισαριανής με χειροβομβίδα!

“Τα ξημερώματα της Δευτέρας επιτεθήκαμε με μία χειροβομβίδα στο Α Τ Καισαριανής για τον απεργό πείνας- δίψας (απο Κυριάκη 25/2) Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου” αναφέρεται στο indymedia από την ομάδα που λέει επίσης ότι θα ακολουθήσει και σχετική ανάληψη ευθύνης…

Όπως φαίνεται κανείς δεν αντιλήφθηκε τους δράστες που προφανώς πέρασαν με όχημα ή μηχανή, πέταξαν τη χειροβομβίδα προς το στενό όπου βρίσκεται το Α.Τ. Και στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν. Νεώτερες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. λένε ότι όντως στο σημείο εντοπίστηκαν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε έκρηξη χειροβομβίδας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός φρουρός δεν βγήκε καν από το κουβούκλιο. Επίσης, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες πίσω από την επίθεση βλέπουν την «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Η συγκεκριμένη οργάνωση είχε πυροβολήσει με καλάσνικοφ το 2014 τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και κτίριο που στεγαζόταν η πρεσβεία του Μεξικού.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση για την οποία από την πλευρά της Αστυνομίας οι πληροφορίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τις έρευνες για το…. βραχυκύκλωμα ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική.

newsit.gr