Χωρίς Μανούσο θα προσπαθήσει να υποτάξει την Ξάνθη

16.54

Περίπου το αυτονόητο ζητάει από τους παίκτες του ο Γιώργος Παράσχος ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς, χωρίς τον Γιώργο Μανούσο που δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί,  θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Θρακιωτών που προέρχονται από τη μεγάλη τους επιτυχία επί του Παναθηναϊκού. Ο τεχνικός του Πλατανιά έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας:

«Πρόκειται για ένα καθοριστικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Ξάνθη έρχεται να μας αντιμετωπίσει με αρκετά καλή ψυχολογία, μετά από τη νίκη της στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μια ομάδα που είναι αρκετά σφικτή στην άμυνα, κάτι που έχει αποδείξει κυρίως στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της. Όμως και εμείς από την πλευρά μας παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και σοβαροί θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις που χρειάζεται για να "σπάσουμε" την άμυνά τους και να φτάσουμε στη νίκη».

Ο έμπειρος τεχνικός έχει επιλέξει τους 18 της αποστολής για το ματς των Περιβολίων: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας, Βάντερσον, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Τσουράκης, Ντίνας, Ηλιάδης, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ. 

Εκτός έμειναν ο Μανούσος, ο Πριντέτα και ο τιμωρημένος Στάθης. 

Ο αγώνας ξεκινάει στις 18:15 το Σάββατο.