Χωρίς ρεύμα ξανά το κέντρο των Χανίων

11.48

Ένα έκτατο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο των Χανίων με την διακοπή ηλεκτροδότησης , δύο μέρες μετά το ‘μπλακ άουτ’ που είχε βυθίσει στο σκοτάδι το κέντρο των Χανίων .  Λόγω της διακοπή της ηλεκτροδότησης εγκλωβίστηκαν άτομα σε ασανσέρ και τέθηκαν εκτός λειτουργίας φωτεινοί σηματοδότες.
 
Λίγο πριν τις 11 το πρωί, εξαιτίας φωτιάς σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, προκλήθηκε αναστάτωση στο κέντρο των Χανίων ,   και είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της ηλεκτροδότησης, δύο μέρες μετά το μεγάλο ‘μπλακ ουτ’ που διήρκεσε μέχρι και 24 ώρες σε ορισμένες περιοχές .
 
Λόγω της απρόσμενης διακοπής ρεύματος σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία περιστατικά εγκλωβισμού ατόμων  σε ασανσέρ και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους. Επίσης τέθηκαν εκτός λειτουργίας φωτεινοί σηματοδότες.
 
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για την αντιμετώπιση  του περιστατικού πυρκαγιάς που σημειώθηκε μεταξύ των οδών Αποκορώνου και Περίδου,  αλλά και η τροχαία για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.