ΙΔΕΑ ΚΡΗΤΙΚΗ… η νέα εκπομπή!

19.03

Όλα ξεκινούν από μια ιδέα. Έτσι και η καινούργια εκπομπή στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης "Ιδέα Κρητική" η οποία θα είναι στον αέρα από τις 4 Μαΐου και φιλοδοξεί να παρουσιάσει όλες εκείνες τις επιχειρηματικές προσπάθειες που έχουν έδρα την Κρήτη και έχουν κάτι διαφορετικό να μας πουν.

Ιστορίες ανθρώπων που είτε μόνοι τους είτε ως ομάδα έκαναν την ιδέα τους πραγματικότηταέρχονται στην οθόνη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για να μας εμπνεύσουν και να μας παρακινήσουν να κυνηγήσουμε ό,τι αγαπάμε.

Στην πρώτη εκπομπή, στις 4 Μαϊου θα δούμε πως ένα χωριό, ο Βάμος στα Χανιά, αξιοποίησε συλλογικά τις δυνατότητές του για να προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα backstage της πρώτης εκπομπής αλλά και τη συνέντευξη του παρουσιαστή Πέτρου Χατζησταύρου.

 

Πως προέκυψε η "Ιδέα Κρητική";
Ήταν ποιο πολύ μια ανάγκη να δείξουμε στο Κρητικό κοινό ,ότι υπάρχουν καινοτόμεςκαι υγιείς επιχειρήσεις ,που σταδιοδρομούν η κάθε μια στον τομέα της ,βασιζόμενεςστα πόδια τους και στο ΄κρητικο΄τσαγανο που μας χαρακτηρίζει σαν ανθρώπους.

Τι θα δούμε στην εκπομπή;
Θα δούμε όμορφα πράγματα….καινοτόμα…θα ταξιδέψουμε σε όμορφες περιοχές, θα δούμε γνήσια κρητικά προϊόντα που πρωταγωνιστούν στις παγκόσμιες αγορές, αλλά πάνω από όλα θα δούμε ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να δουν το ΄κοπέλι' τους-την επιχείρηση τους -,να θεριεύει και να μεγαλώνει!

Ήταν δύσκολο να ανακαλύψετε μια ιδιαίτερη ιδέα που υλοποιήθηκε στην Κρήτη;
Όχι ιδιαίτερα ,το καιρό της ευρυζωνικότητας και των κοινωνικών δικτύων άλλωστεείναι πολύ εύκολο να δεις κάτι ,το δύσκολο ήταν να προσπαθήσουμε όχι τόσο να διαφημίσουμε το προϊόν …όσο να δώσουμε στον τηλεθεατή μας να καταλάβει ότιμπορεί και αυτός …μια Ιδέα Κρητική να την κάνει να είναι κυρίαρχη στον τομέα της..

Πως ήταν στη διάρκεια των γυρισμάτων για την εκπομπή;
Πολύ όμορφα, γνωρίζεις ανθρώπους ιδιαίτερων δεξιοτήτων, γνήσιους, με φλόγα στα μάτια τους, πραγματικά απολαμβάνουμε κάθε γύρισμα που κάνουμε και ανυπομονώκαι ο ίδιος να δω την απήχηση που θα έχει στο κρητικό κοινό

Δείτε το τρέϊλερ της εκπόμπης: