Δείτε την Ανακοίνωση της Ryanair για δωρεάν εισιτήρια στους Έλληνες. ΠΡΟΣΟΧΗ στις υποσημειώσεις

15.00

Με την παρακάτω ανακοίνωση έκανε η αεροπορική εταιρία Ryanair, γνωστό στο κοινό το πακέτο δωρεάν δρομολογίων για τους έλληνες πολίτες, σε πτήσεις εσωτερικού για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Δώστε ιδαίτερη προσοχη στις υποσημειώσεις που έχει το εγγραφο !

H RYANAIR ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΑΝ Ο ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ
 
Η Ryanair, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε σήμερα (9 Ιουλίου) πως θα προσφέρει στους  Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις* από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από  την Δευτέρα, 13 Ιουλίου μέχρι τις 27 Ιουλίου. Η Ryanair, περιμένει την στήριξη της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας σε αυτήν την πρωτοβουλία, μειώνοντας το τέλος αεροδρομίου σε 0€  και από τον Αερολιμένα Αθηνών να μειώσει τον φόρο αεροδρομίου σε 0€ για τις συγκεκριμένες πτήσεις εσωτερικού και για την περίοδο δύο εβδομάδων.
 
Ενόψει της παρούσας οικονομικής αβεβαιότητας στην Ελλάδα, η Ryanair επισημαίνει την αφοσίωσή της στην Ελλάδα και στον Ελληνικό τουρισμό και υπόσχεστε πως θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει την χώρα.
 
Οι συγκεκριμένες δωρεάν θέσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com, μόλις ο Αερολιμένας Αθηνών και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιβεβαιώσουν πως  στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία και αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων για τους συγκεκριμένους 3 προορισμούς.
 
Ο David OBrien, Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Ryanair δήλωσε:
 
Κατά την διάρκεια αυτών των οικονομικών αναταραχών, οι Έλληνες χρειάζονται κάθε βοήθεια που μπορεί να τους δοθεί και για αυτό ζητήσαμε από τους συνεργάτες μας: τον Αερολιμένα Αθηνών και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να αναστείλουν την επιβολή τελών και φόρων αεροδρομίου για τους Έλληνες πολίτες. Μόλις αυτό πραγματοποιηθεί, η Ryanair θα προσφέρει στους Έλληνες πολίτες δωρεάν θέσεις για την περίοδο δύο εβδομάδων διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Ryanair.com,από την Δευτέρα 13 Ιουλίου μέχρι 27 Ιουλίου για πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή μας  στην Ελλάδα ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην χώρα.
 
Από την αρχή της εισόδου μας στην αγορά οι Έλληνες επιβάτες ανταποκρίθηκαν στους χαμηλούς ναύλους και στην μοναδική ποικιλία προορισμών της Ryanair και με την συγκεκριμένη πρόταση στον Αερολιμένα Αθηνών και στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ζητάμε από τους συνεργάτες μας να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία μας και να μειώσουν την πίεση προς τους Έλληνες πολίτες με αυτήν την ευεργετική ενέργεια ”
 
 

                                                             
 
 

 
Υποσημειώσεις:
           
·         Οι δωρεάν πτήσεις αντιστοιχούν σε  0.00€ ναύλο. Όλες οι χρεώσεις για επιπρόσθετες υπηρεσίες θα χρεωθούν στον πελάτη.
 
·         Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση για τις συγκεκριμένες θέσεις μέσω της ιστοσελίδας μας με 0.01€. Λόγω των δεδομένων περιορισμών πληρωμής στην Ελλάδα, ετοιμάζουμε δωρεάν τηλεφωνική γραμμή μέσω της οποίας θα πραγματοποιούνται κρατήσεις στην τιμή των 0.00€