Δείτε το Πρόγραμμα των Ταινιών του Chania Film Festival

10.23

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ανοίγει η αυλαία του 4ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Χανίων. Πρεμιέρα κάνουν οι "Νύφες" του Παντελή Βούλγαρη στις 19:00 ενώ αμέσως μετά θα προβληθεί το πολυβραβευμένο "Εvery face has a name" στις 21:40. Τόσο ο Παντελής Βούλγαρης όσο και ο Σουηδός Magnus Gertten θα βρίσκονται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων δίνοντας μας την ευκαιρία να τους συναντήσουμε κι από κοντά.

Παντελής Βούλγαρης | Νύφες  
  Magnus Gertten  | Every face has a name
 
Όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ – από 26 Οκτωβρίου μέχρι 4 Νοεμβρίου, πολλοί έλληνες μα και διεθνώς αναγνωρισμένοι σκηνοθέτες θα συναντηθούν στα Χανιά, σε μια γιορτή του κινηματογράφου. Με παράλληλες εκδηλώσεις, masterclasses, μουσική, βραδιές οινογευσίας, μεταμεσονύκτιες προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων και μαθητικές προβολές, το Φεστιβάλ θέλει να μας ενώσει όλους. 

Κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί επίσης ειδικό αφιέρωμα στον Χανιώτη σκηνοθέτη Σταύρο Ψυλλάκη, προβάλλοντας κάθε μέρα του Φεστιβάλ μια ταινία του. 

Το Φεστιβάλ, παραμένοντας στο πνεύμα αλληλεγγύης, όπως ξεκίνησε άλλωστε, έχει Ελεύθερη Είσοδο σε όλες τις προβολές και παράλληλες εκδηλώσεις και αντί εισητηρίου συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα.

                                                                 

 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΓια περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του Φεστιβάλ www.chaniafilmfestival.com