Δεν τα κατάφερε ο 63χρονος φούρναρης από τον Μυλοπόταμο.

06.58

Κατέληξε τελικά μετά από πολυήμερη νοσηλεία ο 63χρονος φούρναρης από την Αξό Μυλοποτάμου, ο οποίος είχε υποστεί σοβαρότατα εγκαύματα στο σώμα του μετά από ανάφλεξη με βενζίνη, που είχε σημειωθεί μέσα στην επιχείρηση του.

Ο 63χρονος νοσηλευόταν για αρκετές ημέρες στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου ?Γεώργιος Γεννηματάς?, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα, που έφερε σε όλο του το σώμα και να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Η κατάσταση του άτυχου φούρναρη είχε σταθεροποιηθεί, με την οικογένεια του και τους γιατρούς να αισιοδοξούν ότι αν και μπορεί να χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, δεν κινδυνεύει η ζωή του πλέον.

Σοβαρές όμως επιπλοκές, που παρουσίασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, επιβάρυναν την κατάσταση του με τον ίδιο να μην αντέχει και να καταλήγει τελικά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του και τους συγχωριανούς του.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 63χρονος βρισκόταν στο φούρνο του την ώρα του ατυχήματος.

Στο χώρο του φούρνου υπήρχε αναμμένο πετρογκάζ, όταν ο 63χρονος προσπάθησε να βάλει βενζίνη από ένα μπετόνι σε ένα άλλο.

Τότε προκλήθηκε ανάφλεξη, με αποτέλεσμα ο φούρναρης να τυλιχτεί στις φλόγες.

Άμεσα η γυναίκα του, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο και αντιλήφθηκε τι συνέβη, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Διερχόμενος οδηγός, που άκουσε τις φωνές της γυναίκας, μπήκε μέσα και με πυροσβεστήρα που είχε στο αυτοκίνητο του, έσβησε τη φωτιά και μετέφερε τον φούρναρη στο ΠΑΓΝΗ.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο 63χρονος μεταφέρθηκε στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Νοσοκομείου ?Γεώργιος Γεννηματάς? στην Αθήνα.

 

 

 

 

cretapost