“Η διαδρομή” του Γιώργου Παπακωνσταντή… Στο Κόκκινο

18.01

Καλεσμένος Στο Κόκκινο ήταν ο Γιώργος Παπακωνσταντής με την συγγραφική του ιδιότητα και μας μίλησε για τον Άγγελο. “Η διαδρομή” με πρωταγωνιστή τον Άγγελο  είναι το πρώτο του μυθιστόρημα  που θα μας κρατήσει συντροφιά και θα μας ταξιδέψει στα πρέπει και στα θέλω μας, στις αναμνήσεις μας αλλά και στα όνειρα μας.

 

“Η Διαδρομή” είναι μια περιπλάνηση ανάμεσα στους απολογισμούς της ζωής και στην καταλυτική επίδραση του έρωτα μπροστά στον χρόνο που τελειώνει.

 

Μια αναδρομή σε σκέψεις, σχέσεις και συναισθήματα ενός ανθρώπου που προσπαθεί να δημιουργήσει καινούρια θέληση για ζωή.

 

Ένα ταξίδι στο παρελθόν για άντληση δύναμης για το μέλλον.
Ένα ταξίδι στην Ελπίδα.

Ο Άγγελος, ένας άνδρας σχετικά επιτυχημένος, όταν μαθαίνει ότι είναι σοβαρά άρρωστος και οι γιατροί του δίνουν τέσσερις πέντε μήνες ζωής, αντί να προσπαθήσει να θεραπευτεί, φεύγει για ένα μοναχικό ταξίδι στην Ευρώπη, αλλά στην πραγματικότητα ξεκινά ένα ταξίδι μέσα του, στο παρελθόν και στις σκέψεις του, κάτω από την πίεση ότι η ζωή του τελειώνει.

 

Στο ταξίδι αυτό επανέρχονται και «συγκρούονται» ξανά οι δυο μεγάλες αγάπες της ζωής του, επαναφέροντας τα βασικά διλλήματα ανάμεσα στα πρέπει και στα θέλω.

Δείτε το Βίντεο:

 

Βιογραφία συγγραφέα: Παπακωνσταντής ΓιώργοςΟ Γιώργος Παπακωνσταντής γεννήθηκε στο Ρέθυμνο, μεγάλωσε στην Αθήνα και κατοικεί στην Κρήτη. Σπούδασε Οικονομικά, Αστυνομικές Επιστήμες και Παιδαγωγικά, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνιολογία και στην Ψυχολογία. Διδάσκει Εγκληματολογία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και έχει γράψει αρκετά επιστημονικά βιβλία και μελέτες, καθώς και πολλά άρθρα.Είναι Γενικός Διευθυντής στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης.