Διανομή τροφίμων σε άπορους από τον Δήμο Αποκόρωνα

10.37

Σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης, έγινε η μεγάλη διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αποκορώνου την Μ.Τρίτη 26 Απριλίου 2016 .

Οι ?τσάντες αγάπης ? δόθηκαν σε 370 οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια το Πάσχα.
Η διανομή των απαραίτητων ειδών για το Πάσχα προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αποκορώνου διοργανώθηκε έγκαιρα και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη σύμπραξη δεκάδων πολιτών, ευρωπαίων κατοίκων , ιερέων ,σχολείων, συλλόγων, φορέων και των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.
Μέσω προσφορών και δράσεων αλληλεγγύης , αποκλειστικά , εξασφαλίζεται κάθε μήνα διανομή τροφίμων, με ποσότητες ανάλογες των μελών της κάθε οικογένειας.
Με ανακοίνωση του ο δήμος Αποκορώνου συγχαίρει «τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου , τους ιερείς των ενοριών και τους εργαζόμενους, που απασχολήθηκαν πυρετωδώς, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα συσκευάσουν και στη συνέχεια να τα διανείμουν.
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς τροφίμων για τη διανομή το Πάσχα 2016:

Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου
Συνεταιριστική ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ
Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις
Πολιτιστικούς Συλλόγους και Συλλόγους Γυναικών
Σχολεία
Ανώνυμους Αποκορωνιώτες»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου επισήμανε ότι «στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, το μήνυμα της Ανάστασης στηρίζει την πορεία  και οδηγεί τα βήματά μας. Ας αφήσουμε το ανέσπερο φως της Ανάστασης να ζεστάνει τις καρδιές μας και με αίσθημα αλληλεγγύης ας κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα ,ώστε η ζωή, η κοινωνία, οι θεσμοί και οι αξίες της να συνεχίσουν να εξελίσσονται με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Εύχομαι από καρδιάς τα φετινό Πάσχα να βιώσουμε την αναστάσιμη χαρά, με προσμονή, για ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο αύριο. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ , με υγεία , χαρά και ειρήνη» .