Διατροφή άσκηση διέξοδος υγεία.

14.52

Με  μεγάλη  επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  η ημερίδα  <ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
ΥΓΕΙΑ>  το Σάββατο  29/11/14  στη Λέσχη Αθηναίων στην Πλάκα.

Διακεκριμένοι  επιστήμονες  όπως  ο  τ.πρόεδρος  Ε.Φ.Ε.Τ κ.Κατσαρός, ο επίκουρος καθηγητής Ψυχιατρικής κ.Μπότσης,η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος κ.Ασημακοπούλου  και κορυφαίοι αθλητές όπως ο κ.Βασιλόπουλος τ.διεθνής καλαθοσφαιριστής  και η Αργυρή Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης κ.Καραπατάκη παρουσίασαν τις ευεργετικές επιδράσεις της κρητικής διατροφής και της άσκησης  στη σωματική και ψυχική υγεία μας και τη συμβολή τους στην απεξάρτηση.

Επίσης η πρόεδρος του συλλόγου Νόστος-Κεθεα  κ.Λεωτσάκου μητέρα πρώην εξαρτημένου ατόμου μιλωντας για τη συμβολή των γονέων στην αντιμετώπιση της εξάρτησης συγκλόνισε τους ακροατές  από τον επιστημονικό, αθλητικό ,επιχειρηματικό αλλά και φοιτητικό κόσμο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη   DASKALAKIS T.R.V. με τη στήριξη του
συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ετέθη υπό την αιγίδα επίσης  της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και Ρεθύμνης , του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικου  συλλόγου Χανίων, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κρητικών σωματείων.

Την έναρξη των εργασιών έκανε ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πάτούλης  ενθαρρύνοντας  την οργανωτική επιτροπή να συνεχίσει την ενημέρωση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Χαιρετισμόύς απήυθηναν μεταξύ άλλων   η αντιδήμαρχος  αθλητισμού Ν.Σμύρνης
-αντιπρόεδρος Παραολυμπιακής Επιτροπής κυρία Καριοφίλη,  ο διοικητής  του ανώτατου Συμβούλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων Αντιπλοίαρχος κ.Ανδριόπουλος, ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Κρητών επιστημόνων και αντιπρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως κ.Μπαχλιτζανάκης και ο ιστορικός και δημοσιογράφος κ.Σκιαδάς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι την εκδήλωσε κάλυψε η  ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, to CRETE TV. η NEA  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και άλλα μέσα.

Χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η  GREEN COLA, το ΖΑΓΟΡΙ, η οινοποιια ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ, η εταιρεία ΧΙΩΤΑΚΗ, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ, το ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ,  η ESCARGOT DE CRETE  και η ναυτιλιακη  CAPITAL.