Δημητρης Αλεξάνδρου: «Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες στη ζωή μου που καλύπτω και τον εγγονό μου»!

19.12

Οι προσωπικές εξομολογήσεις του πολύ γνωστού μοντέλου…

Στην περίπτωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου, εκτός του ότι είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, μπορεί στην επικοινωνιακή του εικόνα να συνδυάζει το απόλυτο αρσενικό με το γλυκό αυτό αγόρι που κάθε μαμά θα ήθελε για γιο ή γαμπρό στην κόρη της. Μπορούν να ελπίζουν στο τελευταίο γιατί ο ίδιος είναι σε διάθεση για γάμο.

Απόσπασμα από τη συνέντευξή του στη Βένια Καραγιάννη για το περιοδικό People:

Είσαι λίγο απολυταρχικός σε μια σχέση;

Όχι. Αλλά έχω πληγωθεί από τις σχέσεις, επειδή μπορεί να δώσω χίλια πράγματα το δευτερόλεπτο -γιατί θέλω, όχι γιατί μου το ζητάει η άλλη. Έτσι έχω γίνει πλέον πολύ μυγιάγγιχτος. Επειδή έχω πονέσει κι επειδή δεν θέλω να περάσω το δικό μου πόνο προτιμώ αν δω ότι κάτι δεν μου κάθεται καλά να το πω. Και δεν δέχομαι να έχει ο άλλος εγωισμό. Θεωρώ ότι όταν έχεις σχέση, έχεις κάνει σεξ και τα δύο γίνουν ένα δεν γίνεται να έχεις εγωισμό για έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Αλλά όχι, δεν θέλω να έχω καθόλου το πάνω χέρι. Μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση. Να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

Εσύ από τι τύπο γυναίκας έλκεσαι;

Είναι η αύρα της το χαμόγελό της… Είμαι σεξουαλικός άντρας για να μην κοιτάω την εξωτερική εμφάνιση. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι γυμνασμένες. Μου αρέσουν οι δυναμικές που να ξέρουν να σταθούν. Που η γυναίκα θεωρητικά να είναι ένα βήμα πίσω από τον άντρα αλλά ουσιαστικά να είναι ένα βήμα μπροστά του.

Λες ότι σου αρέσει ο γάμος…. Δεν νιώθεις μικρός για κάτι τέτοιο;

Θέλω να παντρευτώ είναι αλήθεια. Τι σημαίνει μικρός; Από την μια πρέπει ο Θεός να σου φέρει την κατάλληλη γυναίκα και εσύ να μπορείς να τη δεις και από την άλλη το λένε για να συλλέξεις εμπειρίες. Έχω πάει με τόσες πολλές γυναίκες στη ζωή μου που καλύπτω και τον εγγονό μου. Άρα δεν είναι θέμα εμπειριών. Είναι να κατασταλάξεις σε έναν άνθρωπο. Εμένα μου αρέσουν τα παιδιά. Πέρα από την έλλειψη του πατέρα μου που μου λείπει και θα ήθελα να το αναπληρώσω, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να είμαι σε μα σχέση, να δημιουργήσω τη δική μου εστία.