Δωρεάν σεμινάριο επαγγελματικής συμβουλευτικής για ανέργους από τον Δήμο Πλατανιά

11.13

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για ενδυνάμωση των προοπτικών απασχόλησης και ενίσχυση των δεξιοτήτων των ανέργων συμπολιτών μας – ιδιαίτερα των νέων και των νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας – προγραμματίζει την υλοποίηση ενός δωρεάν βιωματικού σεμιναρίου επαγγελματικής συμβουλευτικής.
 
Το σεμινάριο θα έχει τριήμερη διάρκεια και θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 (απογευματινές ώρες) στο χώρο του Δημαρχείου Πλατανιά, στο Γεράνι.
 
Οι βασικοί θεματικοί άξονες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:
 
(Α) υποστήριξη και κατάρτιση των ανέργων στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας
Ατομική ανάλυση SWOT
Πώς συντάσσουμε ένα σωστό βιογραφικό
Πώς διαχειριζόμαστε μια συνέντευξη(Β) υποστήριξη και κατάρτιση στη διαδικασία ένταξης σε μία νέα θέση εργασίας
Μέθοδοι αυτό-εκπαίδευσης
Μέθοδοι αυτό-αξιολόγησης
Κανόνες εργασιακής συμπεριφοράς 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όσοι και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εν λόγω σεμινάριο – που αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες τεχνικές ενεργητικής-συμμετοχής εκπαίδευσης ενηλίκων – καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους σε αυτό, έως και την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, μ’ έναν από τους παρακάτω τρόπους:
 
Α) μέσω τηλεφώνου,  στο τηλ.: 28213 40006 (Δευτέρα – Παρασκευή / ώρα 11.00 – 13.00) ή
Β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο: gengram@platanias.gr
 
Διευκρινίζεται ότι λόγω της  βιωματικής φύσης του εκπαιδευτικού σεμιναρίου και του μικρού αριθμού εκπαιδευομένων που αυτή συνεπάγεται, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για την επιλογή των συμμετεχόντων σε αυτό ενώ σημειώνεται ότι θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το παρακολουθήσουν.
 
Οργανωτικά και επιστημονικά υπεύθυνος του ανωτέρω σεμιναρίου είναι ο κ. Γαβριήλ Κουρής, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πλατανιά ενώ εισηγήτρια/εκπαιδεύτρια θα είναι η κα. Κωνσταντίνα Λόλα, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης – Σύμβουλος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού & Πιστοποιημένη Εισηγήτρια ΛΑΕΚ / ΟΑΕΔ.