Δυσάρεστη έκπληξη για οδηγούς στην πλατεία Μαρκοπούλου – Έκλεισε την τουαλέτα η περίφραξη

16.16

Και κλήση στο παρμπρίζ και τις πινακίδες να έχουν κάνει φτερά, αυτό αντίκρισαν οι οδηγοί σήμερα το πρωί στην πλατεία Μαρκοπούλου στα Χανιά. Η στάση και η στάθμευση απαγορεύεται γύρω από την νησίδα και στο πλάι του πεζοδρομίου όμως εδώ και αρκετά χρόνια υπήρχε η ανοχή από τις αρχές για να εξυπηρετούνται οι πελάτες της δημοτικής αγοράς.

Δεν είναι όμως μόνο αυτή η δυσάρεστη έκπληξη. Όσοι θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τις δημόσιες τουαλέτες της πλατείας, τις βρήκαν κλειστές από την περίφραξη. Ο εργολάβος εγκαταστάθηκε και ξεκίνησε το πρωί τις πρώτες εργασίες. Η προσβασιμότητα στα περίπτερα της πλατείας υπάρχει αλλά όχι και για τις τουαλέτες.

Αρκετοί υπέθεσαν το πρωί ότι ο εργολάβος έκανε λάθος και περίφραξε τις τουαλέτες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού, αυτές έκλεισαν για λόγους ασφαλείας. Όσοι έχουν την ανάγκη να τις χρησιμοποιήσουν θα πρέπει να πάνε μέχρι την πλατεία 1866 ή μέχρι το πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, οι οποίες προς το παρόν παραμένουν κλειδωμένες.

Τις περιφράξεις γύρω από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς οι πολίτες θα πρέπει να τις συνηθίσουν ως εικόνα καθώς θα τις βλέπουν για τα επόμενα περίπου 2 χρόνια.