Νέες επιτυχίες του Τάλω ΑΝΕΚ LINES

14.57

Με 4 αθλητές, τους Δημήτρη Ροβάκη, Χριστόφορο Ψαράκη, Δημήτρη Καλλιβρετάκη και Γιάννη Πανηγυράκη συμμετείχε ο ΤΑΛΩΣ στο 4ο Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο ? Θεσσαλονίκη 2015 που διεξήχθη στις 26-27  Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή στης συμπρωτεύουσας.

ην αποστολή πλαισίωσαν δυο ακόμα αθλητές ο Χάρης Καστραντάς και ο Κυριάκος Παπασταματάκης που φόρεσαν τη φανέλα του ΤΑΛΩ ειδικά για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Την πρώτη αγωνιστική ημέρα στον αγώνα αντοχής 135 χλμ κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες συνεχής βροχή οι δυο έφηβοι αθλητές μας ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας ο μεν Πανηγυράκης την δεύτερη ο δε Καλλιβρετάκης την τρίτη θέση στην κατηγορία. Ο Ροβάκης κατετάγη 11ος στους άνδρες ενώ ο Ψαράκης υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει από σκασμένο ελαστικό, ενώ ο Καστραντάς ήταν 8ος και ο Παπασταματάκης 34ος.
Την δεύτερη αγωνιστική ημέρα διεξήχθη το σιρκουΐ στην παραλιακή και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου μετά από υποδειγματική συνεργασία με τους συναθλητές του ο Καλλιβρετάκης ευτύχησε να πάρει το σπριντ και να στεφθεί νικητής στην κατηγορία του ενώ ο Πανηγυράκης τερμάτισε 6ος στο ίδιο γκρουπ με το νικητή και ο Ροβάκης 28ος. Αξιοσημείωτο είναι ότι το συμβάν όπου ο Ψαράκης σε ένα ρεσιτάλ ομαδικότητας όταν ο Πανηγυράκης αντιμετώπισε πρόβλημα με σκασμένο ελαστικό αποφάσισε να του δώσει τον δικό του τροχό και να σταματήσει εκεί την προσπάθεια του. Στο σιρκουί ο Καστραντάς τερμάτισε 4ος και ο Παπασταματάκης 16ος.

 

Ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES ευχαριστεί τον διοργανωτή «VELOS CYCLING CLUB» και ιδιαίτερα την κ. Κάτια Δάκου και τον κ. Κώστα Γεωργιάδη για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στους αθλητές της ομάδας μας.

Επίσης ευχαριστεί τον μεγάλο του χορηγό ANEK LINES και τους χορηγούς:
MINOA PALACE resort and spa
ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ
MΠΙΤΣΑΚΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΣΕΛΙΝΟΥ
Θερμοϋδραυλικές Εφαρμογές ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
LION BIKE RENTAL
Μικρό CAF?-νείο
Kατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL
Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ
Kαφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ