Εγκαινιάστηκαν τα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου Ηρακλείου

13.02

Μια σημαντική υποδομή στο κολυμβητήριο «Λίντο» Ηρακλείου χρηματοδότησε η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζοντας για μια ακόμα φορά τον τοπικό αθλητισμό.

Πρόκειται για την εκ βάθρων ανακατασκευή των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου Ηρακλείου, τα εγκαίνια των οποίων πραγματοποιήθηκαν απόψε. Ένα έργο προϋπολογισμού 530.000 € που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και αποτελεί μια σύγχρονη υποδομή προσφέροντας παροχές σε αθλητές όλων των κατηγοριών, αφού πρόκειται για αποδυτήρια που δημιουργήθηκαν με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε: «Η περιφέρεια Κρήτης στήριξε την προσπάθεια αυτή χρηματοδοτώντας το έργο της ανακαίνισης των αποδυτηρίων του κολυμβητηρίου Ηρακλείου και μαζί με τα άλλα έργα που κάνει το υπουργείο έχουμε μια βελτιωμένη υποδομή. Ήταν ένα έργο που για πολλά χρόνια αποτέλεσε πάγιο αίτημα όλων των συλλόγων και γι’ αυτό χρηματοδοτήσαμε ένα έργο προϋπολογισμού 530.000 €. Μέσα από την συνεργασία που έχουμε με τους συλλόγους μπορούμε και έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα τόσο εδώ στο κολυμβητήριο Ηρακλείου όσο και σε άλλα αθλητικά έργα στην Κρήτη».

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, εξέφρασε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κολυμβητηρίου «Λίντο» Ηρακλείου Κρήτης Λένα Λογοθέτη. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, η περιφέρεια Κρήτης ανταποκρίθηκε στο αίτημα που κατέθεσε τρία χρόνια πριν ο νεοσύστατος τότε σύλλογος. «Παρά το γεγονός ότι διοικητικά το κολυμβητήριο δεν ανήκει στην περιφέρεια Κρήτης, ο Περιφερειάρχης ανέθεσε άμεσα στην τεχνική υπηρεσία να προχωρήσει στην ωρίμανση του έργου. Έγινε ριζική ανακατασκευή των αποδυτηρίων. Ένα σπουδαίο έργο για το κολυμβητήριο και ευχαριστούμε θερμά την περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, την τεχνική υπηρεσία και όλους όσους δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα αυτό το έργο για τα παιδιά μας και να μπορούν να αξιοποιήσουν το κολυμβητήριο».

Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Λευτέρης Ζερβός, μέλη του Δ.Σ. του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου αλλά και του Συλλόγου Γονέων καθώς και γονείς των αθλητών.

ΒΙΝΤΕΟ

https://youtu.be/4hGMhB_NDyE