Η Ευα Παρακεντακη κεντρικη παρουσιαστρια του «Μαγειρευουμε Ελλαδα» και το 2019

11.05

Δημοσιεύτηκε 8 Οκτωβρίου, 2018 απο giotapapav[ΕΥΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΑΚΗ]Στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» θα βρεθεί και φέτος ως κεντρική παρουσιάστρια, η Εύα Παρακεντάκη, όπου θα υποδεχτεί καταξιωμένους σεφ από όλη την χώρα

Κεντρική παρουσιάστρια στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και πάλι η Εύα Παρακεντάκη, η οποία υποδέχεται και φέτος καταξιωμένους σεφ από όλη την χώρα, που μαγειρεύουν ζωντανά για το κοινό. Ως κεντρική παρουσιάστρια θα υποδεχθεί στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» καταξιωμένους σεφ από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα ετοιμάσουν εμπνευσμένες συνταγές, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα προϊόντα της χώρας μας.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, η οποία έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο «Γιορτή της γαστρονομίας» ανοίγει τις πύλες της από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, και το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει τέσσερις ημέρες γεμάτες γεύσεις και αρώματα Ελλάδος.

«Ταξιδεύοντας» στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κέρκυρα, τη Μακεδονία και την Πελοπόννησο το κοινό θα απολαύσει τις τοπικές γεύσεις που ετοιμάζουν οι κορυφαίες Λέσχες Αρχιμαγείρων, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα μαραθώνιο προετοιμασιών και μαγειρέματος που οδηγεί στον απόλυτο γευστικό προορισμό.

Αναμφίβολα, η καρδιά της ΕΞΠΟΤΡΟΦ χτυπά δυνατά στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» που για μια ακόμα χρονιά φιλοδοξεί, μέσα από τις συνταγές της, να προβάλει τα τοπικά προϊόντα και να αναδείξει την ελληνική γαστρονομία και τους Έλληνες παραγωγούς.

Λίγα Λόγια για την Εύα Παρακεντάκη

Η Εύα Παρακεντάκη σπούδασε κι έκανε καριέρα στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία. Το 2005 άφησε την Αθήνα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ρέθυμνο. Έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το blog evaintasteland.com και την εκπομπή μαγειρικής της Μama Mia στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης, όπου παρουσιάζει το πάθος της… την κρητική γαστρονομία και τα μυστικά της!