Είχε στο πορτοφόλι του το pin της κάρτας ανάληψης μετρητών και το έχασε!

08.58

Ένας 36χρονος δε φτάνει που έχασε το πορτοφόλι του, είχε και τους κωδικούς των καρτών ανάληψης μετρητών, γραμμένους σε χαρτάκι μέσα σ’ αυτό!

Στη συνέχεια σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας, ένας 33χρονος εντόπισε το πορτοφόλι και ένιωσε πως η τύχη του χαμογέλασε. Αφού αφαίρεσε ένα μικρό χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι, βρήκε τους κωδικούς και “σήκωσε” από ΑΤΜ με τις κάρτες,  ανενόχλητος 700 ευρώ!

Μάλλον λίγο αργότερα ο 33χρονος ένιωσε τύψεις και παρέδωσε το πορτοφόλι στην αστυνομία. Εκεί όμως δεν ήταν και τόσο τυχερός, καθώς ο 36χρονος είχε ήδη καταγγείλει την κλοπή και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν καθώς είδαν ότι το πορτοφόλι δεν είχε μέσα όσα τους είχε πει ο 36χρονος…

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας,

“Συνελήφθη, χθες (18.01.2016) το βράδυ στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 33χρονος ημεδαπός, για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (18.01.2016) το απόγευμα, 36χρονος ημεδαπός απώλεσε το πορτοφόλι του και ο 33χρονος αφού το εντόπισε, αφαίρεσε από το εσωτερικό του μικρό χρηματικό ποσό και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας δύο κάρτες ανάληψης μετρητών, αφαίρεσε από μηχανήματα ανάληψης μετρητών, συνολικά το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Στη συνέχεια χθες (18.01.2016) το βράδυ, ο 33χρονος μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου προκειμένου να παραδώσει το εν λόγω πορτοφόλι. Όπως προέκυψε όμως από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος είχε προβεί στην αφαίρεση χρημάτων με κάρτες (των οποίων οι κωδικοί ήταν στο πορτοφόλι).

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου”.