Είχε τις αισθήσεις του και επικοινωνούσε με τους τραυματιοφορείς ο Σουμάχερ – Με κλειστά κινητά και… ψευδώνυμο η μεταφορά του

17.44

– Πληθαίνουν τα ευχάριστα νέα που αφορούν την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος μετά από 5,5 μήνες ξύπνησε από το κώμα και μεταφέρθηκε σε κλινική αποκατάστασης
– Η ελβετική εφημερίδα Blick εντόπισε την εταιρεία που πραγματοποίησε τη μεταφορά -με ασθενοφόρο- στη Λωζάνη
– Ο διευθυντής της  “Sanität Oberwallis AG” επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο θρύλος της F1 επικοινωνούσε με τους τραυματιοφορείς με νεύματα
– Το μέλη του προσωπικού του ασθενοφόρου υποχρεώθηκαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους
– Στο συμβόλαιο μεταφοράς του, είχε δηλωθεί με ψεύτικο όνομα

Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα-1 Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος μεταφέρθηκε τη Δευτέρα από την Γκρενόμπλ της Γαλλίας στη Λωζάνη της Ελβετίας, είχε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, που οργανώθηκε με συνθήκες μεγάλης μυστικότητας και τον περισσότερο χρόνο είχε ανοικτά τα μάτια του, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας Blick.
Η μεταφορά του Μίχαελ Σουμάχερ οργανώθηκε από την οικογένειά του σαν επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών, αναφέρεται στο δημοσίευμα
Η εφημερίδα εντόπισε την εταιρεία “Sanität Oberwallis AG” που πραγματοποίησε τη μεταφορά με ασθενοφόρο της και ο διευθυντής της, Ματίας Βόλκεν επιβεβαίωσε το γεγονός χωρίς να δώσει καμία πληροφορία για την επιχείρηση.

Η μεταφορά του Μίχαελ Σουμάχερ οργανώθηκε από την οικογένειά του σαν επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών, αναφέρεται στο δημοσίευμα. Η εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταφορά ασθενών υπέγραψε συμβόλαιο για τη μεταφορά ασθενούς από τη Γκρενόμπλ χωρίς να γνωρίζει για ποιόν επρόκειτο, αφού είχε δηλωθεί ψεύτικο όνομα.

Το μέλη του προσωπικού του ασθενοφόρου υποχρεώθηκαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα όταν αντίκρισαν το πρόσωπο του Σουμάχερ, ο οποίος εμφανίσθηκε πολύ αδυνατισμένος μετά τις 170 ημέρες νοσηλείας του.
Click4more: Ειδικό δωμάτιο αξίας 14 εκατ. ευρώ ετοιμάζει η Κορίνα Σουμάχερ
Ο Σουμάχερ δεν μίλησε, αλλά επικοινωνούσε με τους τραυματιοφορείς με νεύματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής μήκους 200 χιλιομέτρων ανάμεσα στη Γκρενόμπλ και τη Λωζάνη.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε από την ιστοσελίδα της "για τη θετική τους ενέργεια όλους όσοι διαβίβασαν τις ευχές τους για καλή ανάρρωση στον Μίχαελ. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό ήδη έχει βοηθήσει".

Ο Μίχαελ Σουμάχερ βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Centre Hospitalier Universitaire Vaudois της Λωζάνης, ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελβετίας, με διακεκριμένους ειδικούς στη νευρολογία.

newsit.gr