Εύη Αδάμ: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τις κούκλες κόρες της και μιλάει για το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

16.11

Στο περιοδικό Γυναίκα και την Αλεξάνδρα Τσόλκα μίλησε η Εύη Αδάμ, που φωτογραφήθηκε με τις κόρες της, τη 12χρονη Δανάη και τη 14χρονη Νεφέλη. Η Εύη υπήρξε λακωνική και αινιγματική μιλώντας για την προσωπική της ζωή και κυρίως για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο, ειδικά μετά τα πρόσφατα προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

"Η επικοινωνία μου με το Λάμπη είναι φυσιολογική" δήλωσε ενώ διεκρίνισε το πολιτισμένο επίπεδο επικοινωνίας που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, όπως άλλωστε το έχει δηλώσει και παλιότερα.

"Εννοείται (ότι θα προχωρούσα σε άλλο γάμο). Αν νιώσω ότι θέλω να το κάνω, φυσικά και θα το κάνω. Δεν αποκλείω τίποτα. Η Elizabeth Taylor πώς το έκανε εννέα φορές;… Η σταθερά μου είναι τα παιδιά. Κατά τα άλλα, ό,τι φέρει η ζωή το δέχομαι…. Οι σχέσεις οι ίδιες, άλλωστε, είναι ρευστές και δε χωρούν σε κουτάκια, τόσο οι ερωτικές όσο και οι φιλικές ή απλώς οι κοινωνικές", δήλωσε μιλώντας για το ενδεχόμενο να κάνει ένα νέο γάμο.

Η Εύη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το πώς αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στη ζωή της: "Όταν έπρεπε να αντέξω στενοχώριες ή δύσκολες καταστάσεις, γινόμουν σκληρή με τον εαυτό μου για να πάω μπροστά. Δεν μπορεί μια ζωή να κλαις. Χάνεις χρόνο. Η σκληρότητα για μένα, λοιπόν, είναι τρόπος επιβίωσης".

Παραδέχτηκε μάλιστα πως έχει πάει και σε ψυχολόγο: "Όλοι κάποια στιγμή βυθιζόμαστε σε τέλμα. Το συναισθηματικό πώς να το αντιμετωπίσεις; Πώς συνεχίζεις; Ένιωσα την ανάγκη να συμβουλευτώ, λοιπόν, ψυχολόγο, όταν έχασα τον μπαμπά μου".

Μετανιώνει ποτέ; "Να μετανιώσω για τι; Ό,τι έχει συμβεί είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου πια. Μα γιατί να ασχολούμαστε με το παρελθόν, όταν έχουμε λαμπρό μέλλον και καινούργιες επιλογές μπροστά μας από δω και πέρα;" δηλώνει αφοπλιστικά.

Η συζήτηση περιστράφηκε φυσικά και γύρω από τις πανέμορφες κόρες της και το μεγάλωμά τους, με τις οποίες φωτογραφήθηκε άλλωστε για τις ανάγκες του περιοδικού.

Πώς κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά της όπως ήθελε; "Το μόντελινγκ μου χάρισε την πολυτέλεια να έχω αρκετά χρήματα χωρίς να δουλεύω 8ωρο και να έχω χρόνο να ασχοληθώ με τα παιδιά μου. Τώρα που ήρθε το πλλήρωμα του χρόνου βρήκα κάτι άλλο να κάνω που να μου αρέσει".

"Με τον εαυτό μου ήμουν αυστηρή… Πρώτη εγώ έβαλα τα δύο μου πόδια σε ένα παπούτσι. Επέβαλα κάθε αυστηρότητα στον εαυτό μου  να μη βαριέται και όντας μωρά κάθε μέρα να έχουν φρέσκο και υγιεινό φαγητό και όχι από το ψυγείο σούπα μαγειρεμένη από χτες".

Τι σχέση έχει με τις έφηβες κόρες της; "Έχω συνεργασία. Είναι 14 ετών και 12 και ενώ η εφηβεία έχει εκρήξεις στο σπίτι μας δεν ακούγεται φωνή. Νομίζω ότι έχω κάνει καλή δουλειά, ξέροντας πάντα πως βάζοντας όρια από την αρχή όταν ήταν μικρά αισθάνονται τα ίδια ασφάλεια… Λέμε χιλιάδες πράγματα, κάθε μέρα, για τη φιλοσοφία της ζωής. Αναλύουμε όχι γενικά αλλά βάσει γεγονότων.  Αυτό που τους λέω πάντα είναι να στηρίζονται στην κρίση τους και να φιλτράρουν τα πάντα".
tlife.gr