Εκδήλωση για την πιστοποίηση τουριστικών καταλυμάτων

10.19

Η T?V AUSTRIA HELLAS, μέλος του ΣΕΤΕ και ένας από τους πρώτους διαπιστευμένους Φορείς από το Ε.ΣΥ.Δ. για τη διενέργεια επιθεωρήσεων Κατάταξης Καταλυμάτων και ως Αναγνωρισμένος Φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ), παραμένει πάντα πιστή και συνεπής στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου του τουριστικού τομέα, και διοργανώνει Ενημερωτική Εκδήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης για την Κατάταξη Τουριστικών Καταλυμάτων σε κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών.

Η Εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και ώρες 13:00 ? 15:00 στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου του Ηρακλείου (Οδός Κορωναίου 9, ΤΚ 712 02 Ηράκλειο).

Επισημαίνεται, ότι πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από κατάλληλα Διαπιστευμένο Οργανισμό Πιστοποίησης και Αναγνωρισμένο Φορέα Επιθεώρησης Κατάταξης Καταλυμάτων του ΞΕΕ στο νησί της Κρήτης σχετικά με τις αλλαγές που επιφέρει το νέο νομοθετικό πλαίσιο και τις απαιτήσεις του για την Κατάταξη των Τουριστικών Καταλυμάτων.

Απευθυνόμαστε:

Σε επαγγελματίες που επιθυμούν να κατανοήσουν την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας με εστίαση στα κριτήρια και τις προδιαγραφές κατάταξης και γενικότερα σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και υψηλών απαιτήσεων εικόνα σχετικά με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Ο σκοπός μας:

  • Η ουσιαστική κατανόηση του ισχύοντος σχετικού νομοθετικού, κανονιστικού και εφαρμοστικού πλαισίου.
  • Ο προσδιορισμός του ρόλου των διαπιστευμένων φορέων στην διαδικασία για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών.
  • Η συμβολή στην ανάδειξη και αναβάθμιση του τουριστικού τομέα της χώρας μας καθώς και στη διατήρηση της εμπιστοσύνης των τουριστών στο ελληνικό τουριστικό προϊόν

 Θεματολογία:

  • Ισχύον νομικό, κανονιστικό και εφαρμοστικό πλαίσιο για την Κατάταξη Καταλυμάτων σε   Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών (Ν. 4276/2014, A. αρ. 219 ΦΕΚ 14/Β/12.01.2015, Y.A. αρ. 216 ΦΕΚ 10/Β/09.01.2015 και Y.A. αρ. 21185 ΦΕΚ 2840/Β/22.10.2014, Κανονισμοί, Κατευθυντήριες Οδηγίες όπως τροποποιούνται και ισχύουν)
  • Διαδικασία αξιολόγησης και κατάταξης μέσα από τον ρόλο των Φορέων Διενέργειες Ελέγχων και Επιθεωρήσεων
  • Υποχρεωτικές τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και Ενοικιαζόμενα-Επιπλωμένα Δωμάτια-Διαμερίσματα/Δυσκολίες ? Ιδιαιτερότητες ? Προσέγγιση T?V AUSTRIA HELLAS

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για να συμμετέχετε πρέπει οπωσδήποτε να δηλώσετε εγγράφως ή τουλάχιστον τηλεφωνικά τη συμμετοχή σας.

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε: T?V AUSTRIA HELLAS/Παράρτημα Κρήτης κα Κατερίνα Τζωρτζάκη, τηλ. 2810 244150 ή στείλτε τη γραπτή επιβεβαίωση της συμμετοχής σας ως ακολούθως: e-mail: iraklio@tuvaustriahellas.gr, Φαξ: 2810 244551.