Η εκπομπή Δόμηση & Οικονόμια μας ξεναγεί στην εταιρεία “ΠΙΚΡΑΚΗΣ”. Backstage

13.07

Η εκπομπή Δόμηση & Οικονόμια φιλοξενήθηκε απο  την εταιρεία “ΠΙΚΡΑΚΗΣ” . Η καταξιωμένη κρητική εταιρεία στο χώρο του αλουμινίου με 22 χρόνια εμπειρίας, και με το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό αλλα και τα ικανά της στελέχη μας κάνουν να αισθανόμαστε σιγουροι για το αποτέλεσμα στην οικία ή την εταιρεία μας.

Η εταιρεία “ΠΙΚΡΑΚΗΣ” μας ανοίγει τις πύλες της και μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις της.  Τα 7500μ2  ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, η μεγάλη παραγωγική δυνατότητα  καθώς και  η  επαγγελματική συνείδηση και εξέλιξη μας εντυπωσιάζουν. Η δυνατότητα παραγωγής ειδικών κατασκευών αλουμινίου, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες είναι ενα μεγάλο ατού της εταιρείας “ΠΙΚΡΑΚΗΣ”.

Η μοναδική κρητική εταιρία πιστοποιημένη για την διαδικασία βαφής κατά Qualicoat και seaside class (παραθαλάσσια κλάση-προανωδίωση) και κατά EN ISO 9001:2008.

Τα προιόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ελεγμένων δοκιμίων από ανεξάρτητα εργαστήρια (ift rosenheim & ΕΚΑΝΑΛ)Με συνεργασίες και μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα & εξαγωγές σε Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Νιγηρία, Κατάρ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΔΕΙΤΕ την Παρασκευή στις 22.00 στην εκπομπή “Δόμηση & Οικονομία” το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας αλουμινίου της νοτίου Ελλάδας στη ΝΕΑ Τηλέοραση Κρήτης.
Δείτε τι εγινε backstage:
Δείτε το τρέιλερ:

trailer-22/01

ΔΕΙΤΕ την Παρασκευή στις 22.00 στην εκπομπή "Δόμηση & Οικονομία". Επισκεπτόμαστε το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας αλουμινίου Pikrakis Aluminium Industry της νοτίου Ελλάδας. Μας ανοίγει τις πύλες του και μας ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του. Στη ΝΕΑ Τηλέοραση Κρήτης.Live streaming: http://goo.gl/onzJTL

Gepostet von Νέα Τηλεόραση Κρήτης Neatv Gr am Montag, 18. Januar 2016

Πάρτε μια γεύση απο το έργο της: