Νεκρή η ηλικιωμένη που παρασύρθηκε από Τραμ.

16.46
Με ειδικά μηχανήματα ανύψωσαν το βαγόνι και απεγκλώβισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας-Πώς συνέβη το δυστύχημα

Τραγικό παιχνίδι έμελε να παίξει το πρωί της Παρασκευής (24/10/2014) η μοίρα μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία παρασύρθηκε από τραμ, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί και να χάσει τη ζωή της.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 07:30 στη Λ. Ποσειδώνος στη Μαρίνα Φλοίσβου, όταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η άτυχη ηλικιωμένη, περίπου 70 ετών επιχείρησε να διασχίσει τις ράγες από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση πεζών. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από το τραμ.

Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την προανάκριση.

Με ειδικά μηχανήματα ανύψωσαν το βαγόνι

Λίγο μετά την τραγικό περιστατικό σήμανε «συναγερμός» στην Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό της. Η γυναίκα από την αρχή φαίνεται να μην ανταποκρινόταν στις ερωτήσεις των πυροσβεστών, γεγονός που προμήνυε την τραγωδία.

Για τον απεγκλωβισμό της πραγματοποιήθηκε ανύψωση του βαγονιού, κάτω από το οποίο εγκλωβίστηκε η άτυχη γυναίκα, προκειμένου να ανασυρθεί η σορός της. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, το νήμα της οποίας έμελε να κοπεί με τραγικό τρόπο.

NEWSBOMB.GR