Εξαιρετική παρουσία για Ελλάδα και Γκεοργκίεβα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

12.32

Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη εξελίχθηκε η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών Συγχρονισμένης κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, με τη Χανιώτισσα Γιάννα Γκεοργκίεβα να συμπεριλαμβάνεται στη σύνθεσή της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε την προσπάθειά του σε όλα τα αγωνίσματα έχοντας απολογισμό δύο 4ες και τρεις 5ες θέσεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για ακόμα πιο μεγάλες διακρίσεις τα επόμενα χρόνια.

Ανάμεσα στα κορίτσια μας και η Γιάννα Γκεοργκίεβα η οποία εκτέλεσε με απόλυτα ακρίβεια και επιτυχία το πρόγραμμά της στα αγωνίσματα του Ελεύθερου και του Τεχνικού Ομαδικού, όπου η Ελλάδα κέρδισε την 4η και την 5η θέση αντίστοιχα και του Κόμπο, με τη χώρα μας να καταλήγει 5η.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την Εθνική μας ομάδα, στα οποία ήταν μέλος η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι τα εξής:

Ελεύθερο Ομαδικό ? 4η θέση 87.4667β.
Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα-Μαρία Ταξοπούλου

Τεχνικό Ομαδικό ? 5η θέση 83,2684β.
Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, αναπλ. Βασιλική Κοφίδη, Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Κόμπο ? 5η θέση 87.0000β.
Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σίλια Κοφίδη, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Άννα-Μαρία Ταξοπούλου.