Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη: «Δεν πέρασα εύκολο καλοκαίρι»

17.01

«Υπήρξε περίοδος που ο μόνος που με έβλεπε ήταν ο καθρέφτης. Τα "περίφημα" τρία χρόνια ήπιας κατάθλιψης, με την αρρώστια και το χαμό της μαμάς μου. Είναι μια περίοδος που θέλω να ξεχάσω».
Λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή "Αυτά είναι…", η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για όλα στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Πάνο Γιαννακόπουλο.

Αυτή την εποχή όλα τα blogs γράφουν για τη σχέση σου με γνωστό τραγουδιστή.

Κάτι που δεν ισχύει βέβαια. Αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν αποδειχτεί ποτέ. Προχθές ήμουν στο Ηρώδειο με ένα φίλο μου και έγραψαν ότι ήταν ο συνοδός μου. Επειδή ακριβώς δεν μιλώ για τα προσωπικά μου, όποιον δουν δίπλα μου -και όποιον δεν δουν, αλλά απλώς τον… φανταστούν- τον "βαφτίζουν" σύντροφό μου. Σίγουρα δεν είναι κομψό. Ειδικά όταν είσαι γυναίκα.

Υπήρξε περίοδος που δεν αναγνώριζες το είδωλό σου στον καθρέφτη;

Υπήρξε περίοδος που ο μόνος που με έβλεπε ήταν ο καθρέφτης. Τα "περίφημα" τρία χρόνια ήπιας κατάθλιψης, με την αρρώστια και το χαμό της μαμάς μου. Είναι μια περίοδος που θέλω να ξεχάσω.

Η αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου δεν υφίσταται;

Μια υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ γυναικών πάντα πουλά. με την Κατερίνα αποδείξαμε ότι συνεργαστήκαμε άψογα τέσσερα χρόνια στο "Δέστε τους".

Μιλημένες ή αμίλητες;

Σαφώς μιλημένες. Έχουμε περάσει ωραίες στιγμές με την Κατερίνα εκτός κάμερας;

Έχετε μοιραστεί τα προσωπικά σας;

Έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά -και δικά μου και δικά της. Τη θεωρώ φίλη μου. Είναι ένας άνθρωπος που υπήρξε στη ζωή μου, κάναμε πολλή παρέα και αγαπιόμαστε.

Σε αγαπάει;

Αυτό θέλω να πιστεύω. Εγώ πάντως την αγαπώ.

Έχετε μιλήσει τελευταία στο τηλέφωνο;

Δεν έτυχε. Αυτή έχει τα δικά της και εγώ τα δικά μου. Το ότι έπειτα από δεκατρία χρόνια συνεργασίας έφυγα από τον ALPHA δεν ήταν κάτι απλό για μένα. Δεν πέρασα εύκολο καλοκαίρι.

Έφυγες ή "αναγκάστηκες" να φύγεις;

Έφυγα.

Πόσο καιρό έχεις να ερωτευτείς;

Αρκετό καιρό.

Είσαι μόνη σου;

Ναι, αλλά ποιον νοιάζει;

Έχεις υπάρξει μανιακή με το σεξ;

Θα σου έλεγα ότι μου αρέσει το σεξ.

Έχεις χωρίσει άνθρωπο επειδή δεν έκανε καλό σεξ;

Ναι.