Η εξομολόγηση της Μελίνας Ασλανίδου για τη σωματική βία που έχει δεχτεί από σύντροφό της!

15.18

Η Μελίνα Ασλανίδου, με εξομολογητική διάθεση, μίλησε για την προσωπική της ζωή, την προδοσία, και το θέμα της απιστίας, τις πλαστικές αλλά και το θέμα της βίας κατά γυναικών από τους συντρόφους ή τους συζύγους. Όλα αυτά στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τον Γιάννη Βίτσα.

Για την κατάθλιψη
Κατ’ αρχάς δεν έτρωγα, είχα αδυνατίσει πάρα πολύ. Μου έκανε καλό η κατάθλιψη. Είχα χάσει αρκετά κιλά, ήμουν όπως με ονειρευόμουν θα έλεγα. Πέρα από την πλάκα, η πιο δυνατή εικόνα του μαύρου που έχω στο μυαλό μου είναι πως παρά του ότι είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν βίωσα την κατάθλιψη ολότελα μόνη μου. Είχα δίπλα μου μια εξαιρετικά καλή μου φίλη. Το είχα ρίξει στο διάβασμα. Θυμάμαι είχα πάει σε ένα βιβλιοπωλείο και είχα αγοράσει όλους τους ποιητές. Είχα προμηθευτεί με βιβλία της Πολυδούρη, του Καρυωτάκη, του Καβάφη και του Τάσου Λειβαδίτη. Πηγαίναμε καθημερινά με ένα σκουτεράκι σε ένα ποτάμι που βρισκόταν κοντά στο χωριό μου, μόνες μας, ντυμένες στα μαύρα και διαβάζαμε ποιήματα. Κλαίγαμε πάρα πολύ.

Για την απιστία
Εννοείται έχω απατηθεί. Όταν το έμαθα, πληγώθηκα πολύ, γιατί ήταν η πρώτη μου σχέση. Είχα πολύ θυμό, κυρίως απέναντι στην κοπέλα που πήγε με τον σύντροφο μου. Δεν έπρεπε. Ένιωσα πως ακόμα και μια φίλη μου μπορεί να μην είναι άξια της εμπιστοσύνης μου. Όμως όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να κάνουν λάθη για να μάθουν και να βρουν κάποια στιγμή κι εκείνοι τον δρόμο τους. Το έχω αποδεχτεί. Έπειτα από ένα τέτοιο γεγονός, θέλεις πολλή δουλειά με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να χτίσεις μια υγιή σχέση με έναν άνθρωπο, να τον εμπιστευθείς και να σε εμπιστευθεί, να τον κατανοήσεις και να σε κατανοήσει.

Για το αν είναι μόνη
Δεν είμαι σε σχέση και δεν μου λείπει. Σαφώς είναι ωραίο να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο. Θέλω να το ξαναζήσω.
Το τελευταίο. Είμαι ένα χρόνο μόνη μου. Δεν έχω σχέση ούτε τίποτε άλλο. Είμαι μια χαρά ήρεμη. Πηγαίνεις στο σπίτι σου και είσαι άνετος. Βέβαια με φροντίζω πάρα πολύ. Το φαΐ θα είναι πάντα στο φούρνο, θα κάνω τη γυμναστική μου, θα περιποιηθώ τον εαυτό μου.

Για τη σωματική βία
Ναι. Έχει συμβεί και αυτό. Κάποιος πήγε να σηκώσει το χέρι του, αλλά το άρπαξα και το γύρισα πίσω. Με σόκαρε όταν συνέβη. Η βία είναι από τη φύση της σοκαριστική. Έφυγα άμεσα από τη σχέση. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα ?να μην ανεχτείς ποτέ βία στη ζωή σου.

Για τα botox
Φροντίζω πάρα πολύ τον εαυτό μου καθημερινά. Ο,τι αφήνεις σε αφήνει. Όταν δεν έχω δουλειά δεν βάφομαι. Πάντα περιποιούμαι το πρόσωπο μου με βότανα.Έχω την καλύτερη αισθητικό που υπάρχει στην Ελλάδα, τη Μπέλα Θεανώ. Κάνει εξαιρετική δουλειά, έχει δικά της φυτικά προϊόντα. Βάζω πάντα κρέμες, πρωί-βράδυ. Επίσης στο παρελθόν έχω δοκιμάσει και botox αν και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Δεν το κάνω κάθε εξάμηνο, δεν χρειάζεται πλέον.

Για τις πλαστικές
Δεν έχω φτάσει ακόμη στην πλαστική. Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερή γονιδιακά. Αν δεις τα πρόσωπα των γονιών μου, θα τους θαυμάσεις. Δεν έχω κάνει πλαστικές. Δεν έχω όμως θέμα με αυτά. Πρέπει να νιώθεις όμορφος. Αν σε ενοχλεί κάτι στην εμφάνισή σου, πρέπει να το φτιάξεις. Δεν είναι κακό. Οφείλεις να κάνεις ό,τι καλύτερο για τον εαυτό σου, για να αισθάνεσαι ωραία, να είσαι ευτυχισμένος και θετικός άνθρωπος στην κοινωνία, να μην τρώγεσαι μέσα σου. Από τότε εξάλλου θα πρέπει να ενοχοποιούνται οι άνθρωποι που φροντίζουν τον εαυτό τους. Τα πιο σημαντικά βέβαια που μπορούμε να κάνουμε είναι σωστή διατροφή και άσκηση. Αθλούμαι σχεδόν καθημερινά με μία εξαιρετική γυμνάστρια, τη Χριστίνα Στράκαρη, αλλά και τη φίλη μου Χρύσα Καλπάκη.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί