Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου»

15.31

«Το πολεμάνε να φύγω 10 χρόνια, αλλά δεν τους έχει κάτσει»!
Η Ελεονώρα Μελέτη ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο περιοδικό Hello και την Τζοβάννα Βλαχάβα για την επαγγελματική της πορεία και τα επόμενα σχέδιά της.

Τα δημοσιεύματα που γράφονται για την εκπομπή της…

Νομίζω ότι είναι καιρός κάποιοι να το πάρουν απόφαση ότι υπάρχω στην τηλεόραση! Το πολεμάνε να φύγω 10 χρόνια, αλλά δεν τους έχει κάτσει!

Η συνεργασία με το Star…

Με το Star δεν έχω έρθει ποτέ σε ρήξη ή σύγκρουση ούτε έχω τσακωθεί ποτέ προσωπικά με τους ιθύνοντες. Δεν έχουμε ποτέ διαφωνήσει σε βαθμό που να προκληθούν στη σχέση μας αρνητικά συναισθήματα ή έστω μια ψυχρότητα. Από εκεί και έπειτα, σαφώς και θα γίνονται διάλογοι, σαφώς και θα λύνονται θέματα, σαφώς και θα γίνονται προτάσεις.

Το μέλλον της στην τηλεόραση…

Επειδή φέτος, όπως γνωρίζετε, λήγει το συμβόλαιό μου με το Star και αυτό σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να διαπραγματευτώ και για κάτι άλλο με το κανάλι, έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το γεγονός ότι εάν αυτό το κάτι άλλο δεν είναι κοντά σε αυτό που εγώ νιώθω ότι θα με εκφράσει και θα με καλύψει, τότε μπορεί να μην κάνω τηλεόραση. Δεν θα αποδεχτώ μια πρόταση μόνο και μόνο για να είμαι στην τηλεόραση. Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου. Να απέχω τηλεοπτικά. Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά, το έχω συζητήσει με αυτούς που πρέπει και το λέω γιατί έχω υπηρετήσει ως σωστός επαγγελματίας τόσα χρόνια το συγκεκριμένο concept και νομίζω ότι είναι καιρός να να κάνω μια αλλαγή. Εάν δεν μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω αυτή την αλλαγή, τότε ίσως να απέχω για λίγο καιρό από την τηλεόραση.

Η θεματολογία της εκπομπής της…

Δεν είναι περίεργο να να μην συμφωνείς απόλυτα με αυτό που παρουσιάζεις ή με ένα θέμα που παίζεις. Όλοι κάνουμε τη δουλειά μας. Ακόμα και ένας παρουσιαστής ειδήσεων, δεν είναι λογικό να συμφωνεί πάντα είτε με το περιεχόμενο του δελτίου είτε με τον τρόπο που παρουσιάζεται, διότι αυτό θα έκανε ακόμα και τις εξελίξεις της πιο σκληρής επικαιρότητας νομιμοποιημένες μέσα του.

Το επόμενο βήμα…

Έχω πολλά στο μυαλό μου που θα ήθελα να κάνω ή να δοκιμάσω, αλλά το σωστό timing είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε αυτά τα θέματα. Προτεραιότητα στις συζητήσεις μου μετά τη λήξη της σεζόν, σαφώς έχει το Star.

zappit.gr