Ελεύθερος αλλά παραμένει ύποπτος ο 56χρονος που πήγε στον Εισαγγελέα για την επίθεση στα Τρία Αλώνια

14.50

Ύποπτο θεωρεί προς το παρόν ο Εισαγγελέας Χανίων τον 56χρονο που επιτέθηκε εναντίον συγχωριανού του την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι του στα τρία Αλώνια. Στις 11 το πρωί πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα ο οποίος δεν του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία από το ΑΤ Κισάμου.

Ο 56χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ωστόσο οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για παράβαση του νόμου περί όπλων και με τη συνολική δικογραφία που συνέταξε το Α.Τ. Κισάμου, μετά την καταγγελία του θύματος, ο 56χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα. Στην πορεία θα φανεί αν και τι διώξεις θα του ασκήσει ο Εισαγγελέας.

Να θυμίσουμε πως στις 29 Σεπτεμβρίου το βράδυ δύο άτομα πήγαν στο σπίτι του θύματος Θ.Κ. και ο ένας εξ αυτών τον χτύπησε με κατσούνα στο σώμα επειδή πούλησε το χωράφι του σε κάποιον άλλον και όχι στους ίδιους. Μετά από λίγες ώρες τα ξημερώματα ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά από το σπίτι του στα Τρία Αλώνια και έπεσαν πυροβολισμοί  εναντίον την οικίας με αποτέλεσμα οι σφαίρες να διαπεράσουν την εξώπορτα και να καταλήξουν στους τοίχους, εσωτερικά.

Φαίνεται πως μετρά το περιστατικό οι τόνοι να έχουν πέσει μεταξύ των αντιδίκων, ωστόσο η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα μεταβιβαστεί εκ νέου στον Εισαγγελέα.