Ενημερωτική ημερίδα “Ακαδημίας Ελιάς” στην Ο.Α.Κ.

09.39

H Ακαδημία Ελιάς Terra Creta σας προσκαλεί στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιεί στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 6:00 μ.μ. με θέμα:

«Εξελίξεις στη δακοκτονία και δεδομένα για την τρέχουσα ελαιοκομική περίοδο»

Οι ομιλητές κ. Κυριακή Βαρίκου, Εντομολόγος & Ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών φυτών και Αμπέλου Χανίων και  η κ. Μάνια Μυλωνάκη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής Π.Ε. Χανίων

θα ενημερώσουν τους ελαιοπαραγωγούς για τις νεότερες εξελίξεις όσον αφορά πειραματικά δεδομένα, δραστικότητα σκευασμάτων, και νέες τεχνικές καταπολέμησης του εντόμου.

Επίσης θα γίνει ενημέρωση και για το πώς εξελίσσεται η δακοκτονία στον Νομό Χανίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της δραστηριότητας και του οράματος της Ακαδημίας Ελιάς για την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής ελαιόλαδου, της βελτίωσης ακόμη περισσότερο της ποιότητας, της αύξησης της ποσότητας, αλλά και της μείωσης του κόστους παραγωγής.

Η δραστηριότητα της ακαδημίας εμπλουτίζεται συνεχώς με εκπαιδευτικά προγράμματα προς τους παραγωγούς, ανάπτυξη και παροχή ψηφιακών εργαλείων ευφυούς γεωργίας, συμβολαιακή γεωργία που διασφαλίζει τη συνεργασία για τη διάθεση του προϊόντος, bonus τιμής για την παραγωγή υψηλής ποιότητας, όπως και πολλές άλλες παροχές προς τα μέλη της.