Ενισχύουν τον ΟΦΗ και άλλοι επιχειρηματίες

14.57

Τη διεύρυνση της διοίκησης του ΟΦΗ, με Κρητικούς επιχειρηματίες, που έχουν πειστεί με το σημερινό μοντέλο διοίκησης του ΟΦΗ, αποφάσισαν οι 9 επιχειρηματίες, που έχουν σήμερα τα ηνία της ομάδας.

Ηδη αρκετοί επιχειρηματίες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του ΟΦΗ και να έχουν συμμετοχή, στο μετοχικό κεφάλαιο της υπο ίδρυσης ΠΑΕ, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

Στην διοίκηση του ΟΦΗ εκτιμούν, ότι αυτή η ενέργεια θα αυξήσει σημαντικά την οικονομική δυναμική του ΟΦΗ.

«Εχω πεί αρκετές φορές ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή, σε όποιον συμφωνεί με τον τρόπο διοίκησης μας. Ξεκινήσαμε 9 επιχειρηματίες και τώρα με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league, θα γίνουμε περισσότεροι. Είναι μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά, να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον ΟΦΗ και οτι πράγματι θέλουν να τον δουν σύντομα στην Σούπερ Λίγκ» ανέφερε για το θέμα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης.

Η οικονομικη δυναμική της προσπάθειας του ΟΦΗ στην Football league, ήταν το αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου,καθώς η διοίκηση του ΟΦΗ θέλει να κάνει έγκαιρα τον προγραμματισμό της, για τη νέα περίοδο.

Αποφασίστηκε, οι επαφές με τους επιχειρηματίες που έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του ΟΦΗ, αλλά και άλλοι που θα προκύψουν τις επόμενες μέρες μετά απο συζητήσεις που θα γίνουν, να κορυφωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ