Νέοι επικεφαλής σε νοσοκομεία της Κρήτης

16.19

Oι νέοι 14 διοικητές επιλέχθηκαν να αναλάβουν επικεφαλής σε ισάριθμα νοσοκομεία της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Στο Γενικό νοσοκομείο Ρεθύμνου αναλαμβάνει τη διοίκηση ο Γιώργος Φραγκιαδάκης, πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του University of Essex, με μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και τις Επενδύσεις στο University of Exeter, μεταπτυχιακό (MSc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο ΕΑΠ και διδακτορικό στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Έχει διατελέσει υποδιευθυντής διοικητικού στο ΓΝ Χανίων, υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SBL Officer) της EFG Eurobank στα Χανιά.

Ο φυσικός Γιώργος Ζουρίδης αναλαμβάνει τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου τοποθετείται ως αναπληρωτής διοικητής ο κ. Γιώργος Φανουργιάκης.

Στο νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Σητείας αναλαμβάνει ο Εμμανουήλ Μιχελάκης (αναπληρωτής διοικητής). Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει επίσης, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις από το Brunel University στο Λονδίνο. Διετέλεσε μεταξύ άλλων, επιστημονικός συνεργάτης στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του Υπουργείο Οικονομικών και Ορκωτός Ελεγκτής στην KPMG Κυριάκου Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε..

Στο νοσοκομείο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας αναλαμβάνει αναπληρωτής διοικητής ο κ. Γιώργος Αρακαδάκης. Έχει πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το University of Derby και μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο από το ίδιο βρετανικό πανεπιστήμιο.

Στο Γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» τοποθετείται ο κ.Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, πτυχιούχος Οικονομικών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το γερμανικό πανεπιστήμιο Bergische Universitat Wuppertal, με μεταπτυχιακή επιστημονική εξειδίκευση, Management Νοσοκομείων στο FV Dusseldorf.

Έχει διατελέσει διευθυντής Ψυχιατρικού Τομέα της εταιρίας Euromedica A.E., διοικητικός διευθυντής της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης Α.Ε και διοικητής Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Μαγνησίας από το 2010 έως το 2014, καρδιολόγος, Ματθαίος Δραμητινός, αναλαμβάνει τη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».

Ο Βάιος Βαρελάς,πολιτικός μηχανικός, τοποθετείται στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας αναλαμβάνει η οικονομολόγος Ευφροσύνη Αυγερινού.

Η Ευμορφία Βάλλα αναλαμβάνει διοικήτρια στα διασυνδεόμενα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας. Έχει εργαστεί ως Διευθύντρια της Οδοντιατρικής Ε.Σ.Υ., Π.Ε.Δ.Υ. στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ως υπεύθυνη Διαχείρισης Δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Κ.Υ. Μήλου και του Δικτύου και Εξοπλισμού Τηλεϊατρικής. Συμμετείχε σε αποστολές των εθελοντών «ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ» του Παν/κού ΓΝ Ηρακλείου» και είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Μήλου-Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στα τρία νοσοκομεία της Εύβοιας (ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΝ-ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΓΝ-ΚΥ ΚΥΜΗΣ ) αναλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Τζαφέρος, πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς τοποθετείται ο κ. Νικόλαος Βιβλάκης, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστήμιου με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση – Οργάνωση Νοσοκομείων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ» τοποθετείται η Δέσποινα Τσαρίδου, τεχνολόγος Τροφίμων από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών στον Ποιοτικό Έλεγχο από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μεγάλης Βρετανίας και στη Δημόσια Διοίκηση από Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.