Νέος “συμπαίκτης” στον ΟΦΗ

13.42

Ο Μανόλης Ορφανάκης (Οικοδομικές επιχειρήσεις) θα πλαισιώσει την ομάδα των «9» και θα συμμετάσχει οικονομικά, με την αγορά μετοχών στη νέα ΠΑΕ, που θα ιδρυθεί τις επόμενες μέρες.

Ο κ. Ορφανάκης μάλιστα παρέστη στην συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τρίτη (14/6) και πήρε μια πρώτη γεύση απο την διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ.

«Είμαι 50 χρόνια φίλαθλος του ΟΦΗ. Αποφάσισα να συμμετάσχω, γιατί μου αρέσει η διοικητική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ, απο σοβαρούς επιχειρηματίες. Θα πορευθώ μαζί τους, με στόχο να δούμε όλοι μαζί καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ μας» ανέφερε ο κ. Ορφανάκης.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, καλωσόρισαν τον Μανόλη Ορφανάκη, στο διοικητικό σχήμα του ΟΦΗ και του υπογράμμισαν ότι αποτελεί ήδη ισότιμο μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ, όπως και όλοι οι επιχειρηματίες που έχουν αποφασίσει να πλαισιώσουν την σημερινή διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ, που γίνεται σήμερα.

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις, με επιχειρηματίες που έχουν ήδη απαντήσει θετικά, για την συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ, που θα δημιουργηθεί το επόμενο διάστημα, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o επιχειρηματίας Μανόλης Ορφανάκης (στη μέση) με τον Παντελή Σαπουνάκη (αριστερά) και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, Αντίπα Σηφάκη.

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΟΦΗ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

Στο διοικητικό συμβούλιο της Διοικούσας Eπιτροπής του ΟΦΗ, παρέστη την Τρίτη (14/6) ο Σταύρος Λαμπράκης, με τον οποίο η διοίκηση της κρητικής ομάδας είχε αναλυτική συζήτηση, για τον σχεδιασμό που έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά και το πρωτάθλημα της Football league στο οποίο θα συμμετάσχει τη νέα περίοδο ο ΟΦΗ.

Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, καλωσόρισαν το Σταύρο Λαμπράκη στην οικογένεια του ΟΦΗ και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε, να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα. Να είστε βέβαιοι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα» ανέφερε ο Σταύρος Λαμπράκης.

Η συζήτηση με τον Σταύρο Λαμπράκη είχε να κάνει με το μπάτζετ του ΟΦΗ για τη νέα περίοδο, τις επαφές που ο ίδιος έχει κάνει μέχρι σήμερα για τον σχεδιασμό της ομάδας, την καλύτερη αξιοποίηση των ακαδημιών του ΟΦΗ και άλλα ζητήματα.

Αμέσως μετά την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου ο Σταύρος Λαμπράκης, είχε συνεργασία με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη, για θέματα της ομάδας.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΟΦΗ για τη νέα περίοδο στην Football league έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr είναι απο τη συνάντηση του Σταύρου Λαμπράκη με τη διοίκηση του ΟΦΗ.