Επανέναρξη στην παγωνιά!

15.49

 
H επανεκκίνηση του N'Joy UNI-League είναι γεγονός έστω και αν αυτή λαμβάνει χώρα με πολικές (για τα ελληνικά δεδομένα) θερμοκρασίες. Οι φοιτητές είχαν 2 και πλέον εβδομάδες αποχή από την διοργάνωση λόγω της εορταστικής περιόδου που οδήγησε άλλωστε πολλούς από αυτούς εκτός της βάσης τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο καθυστέρησης ενόψει και της εξεταστικής περιόδου που ακολουθεί. Ας ασχοληθούμε σήμερα με τις δύο πόλεις με την μεγαλύτερη λίγκα, εκτός της Αθήνας.
 
Η Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ίσως την πιο γεμάτη της σεζόν στα χρονικά και υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες στην διοργάνωση. Θα ξεχωρίζαμε τους Rossoneri από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης που έχουν την καλύτερη επίθεση ως τώρα με 27 γκολ και τις Συκιές FC από τα ΤΕΦΑΑ που έχουν την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+20). Στις ομάδες με τις καλύτερες άμυνες, οι Παπάδες FC από Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία και ο Volos FC από το Αριστοτέλειο που έχουν δεχθεί από 5 τέρματα μόνο.

Στον πίνακα των σκόρερς ο Χριστοδουλίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση από τις Συκιές με 11 τέρματα και ακολουθείται από τον Ταραμα (Rossoneri) και τον Γκιάλη (Χίος FC). To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-League.
 
Στο Ηράκλειο, έχουμε κατά τι μικρότερη γκάμα αγώνων και έτσι είναι σίγουρα νωρίς για συμπεράσματα, όμως μπορούμε να αναφέρουμε τις ενδείξεις. Και οι ενδείξεις λένε πως οι Homo-Lumo (MSC) ξεκίνησαν εξαιρετικά όπως επίσης και οι Τουρίστες από το ΤΕΙ Κρήτης. Αυτές οι δύο ομάδες δείχνουν πιο άνετες στο ξεκίνημα της κούρσας με τον Κώστα Σοφιάδη από Homo-Lumo να έχει εντυπωσιάσει με τα 12 τέρματα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς. Ακολουθείται από τον Δασκαλάκη Γιώργο και τον Λικαϊ Κλεϊ που όμως και οι δύο μαζί έχουν όσα τέρματα έχεις ο πρώτος (από 6). Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με 22 διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν λοιπόν ίσως το πιο ονειρεμένο δώρο της διοργάνωσης, αν φυσικά εξαιρέσουμε την πρόκριση στο miniEURO 2015, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που σαν εμπειρία έχει αξία… ανεκτίμητη.
 
Το N’JOY UNI-League ως το ελληνικό πρωτάθλημα minifootball είναι η διοργάνωση από την οποία συγκροτείται η Ελληνική Ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό του 2015 της EMF (European Minifootball Federation).