Επιστροφή στις νίκες θέλει το ΙΝΚΑ-Κυριακή (17:00) με αντίπαλο τον Ο.Φ.Ι

14.24

Κομβική αγωνιστική έχει χαρακτηριστεί η 5η και όχι άδικα καθώς και οι 4 πρωταθλήτριες ομάδες  βρίσκονται για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Η ομάδα του ΙΝΚΑ από την αρχή του μίνι πρωταθλήματος είναι αυτή που βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου κρατώντας ουσιαστικά την τύχη στα χέρια της με τους 7 βαθμούς που έχει συλλέξει μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγώνων.
Η ήττα στο Ηράκλειο από τον ΠΟΑ ήταν η πρώτη όμως οι πληγές που άφησε εκτός από τους χαμένους βαθμούς ήταν μεγάλες καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδος Λευτέρης Βεστάκης τραυματίστηκε γεγονός που αφαιρεί αρκετή από την επιθετική δύναμη της ομάδας του Γιάννη Κατσούλη παρά τις λύσεις τις οποίες διαθέτει.
 
Στην προπόνηση της Παρασκευής δεν πήρε μέρος με αποτέλεσμα να θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του το απόγευμα της Κυριακής  κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.
 
Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΙ θα διανυκτερεύσει στα Χανιά το Σάββατο έτσι ώστε οι παίκτες να είναι όσο γίνεται πιο ξεκούραστοι καθώς τα παιχνίδια Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά την ομάδα της Ιεράπετρας η οποία φυσικά θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Τοψιδέλη που αποβλήθηκε στο ματς με τον Άρη Ρεθύμνου.
 
Διαιτητές
ΙΝΚΑ-Ο.Φ. Ιεράπετρας στις Μουρνιές
Φουκάκης (Τρουλινός-Ι. Δασκαλάκης) Ηρακλείου
 
Εξίσου σημαντικό είναι και το ματς της Σοχώρας με τον Άρη Ρεθύμνου να φιλοξενεί τον ΠΟΑ ο οποίος θα θέλει και μια «εκδίκηση» για την ήττα στο Ηράκλειο. Απουσίες φυσικά θα υπάρχουν για τους γηπεδούχους καθώς οι αποβολές των Καψαλάκη και Μπερνιδάκη μειώνουν τις επιλογές του Μιχάλη Δεληγιαννάκη
 
Διαιτητές
Άρης Ρεθύμνου-ΠΟΑ στη Σοχώρα
Τσαγκαράκης (Πετεινάτος-Αναστασάκης) Χανίων