Ερχεται το TEDxChania

07.59

Στις 10 Οκτωβρίου 2015, τα Χανιά θα φιλοξενήσουν για πρώτη φορά το διεθνές, συνέδριο TEDxChania, στο Κ.Α.Μ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου). Θεματικός άξονας του συνεδρίου είναι ο ?Τετραγωνισμός του Κύκλου?, ως η αέναη δηλαδή προσπάθεια του ανθρώπου να υπερβεί τα όριά του και να επιτύχει το αδύνατο.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει στις 09.00 και θα ολοκληρωθεί στις 21.30. Tο TED είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, μια παγκόσμια πλατφόρμα,αφιερωμένη στην ανάδειξη, επιβράβευση και διάδοση καινοτόμων ιδεών. Τα αρχικά προέρχονται από τις λέξεις Τεχνολογία, Ψυχαγωγία και Σχεδίαση (Technology, Entertainment, Design), βασικές θεματικές που καλύπτονται μέσα απ? τις ομιλίες. Βασισμένο στο πρότυπο του TED, το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών και αυτόνομα οργανωμένων εκδηλώσεων. Στο TEDxChania, θα φιλοξενήσουμε ομιλίες που θα αποτελέσουν ?τροφή? για έναν παραγωγικό προβληματισμό. Κατά την διάρκεια του ολοήμερου συνεδρίου, θα υπάρχουν performances και workshops.

Πίσω απο το TEDxChania υπάρχει μια ομάδα εθελοντών, που ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί να ?τετραγωνίσει τον κύκλο?.

Το παρακάτω video ειναι το πρώτο video προώθησης του συνεδρίου:

https://www.youtube.com/watch?v=dLHVsX_F8GQ

Εισιτήρια: Η διάθεσή τους θα γίνεται αποκλειστικά από την πλατφόρμα της Viva Services όπου μπορείτε να τα αγοράζετε είτε ηλεκτρονικά, είτε με μετρητά από το δίκτυο των 500+ συνεργατών της Viva σε όλη την Ελλάδα (αρκεί να έχετε κάνει την ηλεκτρονική σας κράτηση στο viva.gr πρώτα)! Βάσει των κανονισμών του TEDx, ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος στους 100 θεατές για την πρώτη μας χρονιά, για αυτό εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως! Σημείωση: Με εγγραφή στο Vivawallet, αποφεύγεται η χρέωση των 3 ευρώ, στο τελικό στάδιο της συναλλαγής

https://www.viva.gr/tickets/conference/kentro-arxitektonikis-mesogeiou/tedxchania/

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, παρακαλώ επικοινωνήστε στα κάτωθι στοιχεία: Ιστοσελίδα: tedxchania.com

Τηλέφωνα επικοινωνλιας: +306978035450,+306946415138

Facebook page: TEDxChania