Ερχονται 41 χρόνια στην Κρήτη. Βραβεύτηκαν από το Δήμο Αγίου Νικολάου

05.37

Έμπρακτα αποδεικνύουν την αγάπη τους  για τον Άγιο Νικόλαο, ζευγάρι Αυστριακών επισκεπτών, που χθες βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, με αφορμή όχι μόνο την πολύχρονη και επαναλαμβανόμενη διαμονή τους  στην περιοχή μας, αλλά και τον ιδιαίτερο τρόπο που  οι ίδιοι έχουν επιλέξει,  -στην δική τους πατρίδα ? να γιορτάσουν τις  προσωπικές επετείους τους, τιμώντας  την Κρήτη!

Ο κ.Helmout και η κ. Helen Kraemer, όπως έγινε γνωστό επιλέγουν για σαράντα ένα  ολόκληρα χρόνια τον Άγιο Νικόλαο για τις διακοπές τους.

Μάλιστα  η αγάπη για τον τόπο είναι τέτοια, που τα τελευταία χρόνια επιλέγουν κατά την πολήμερη παραμονή τους , την διαμονή σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα και όχι σε κάποιο από τα ξενοδοχεια της πόλης, όπως κατά το παρελθόν είχαν επιλέξει.

«Το εντυπωσιακό, στην συγκεκριμένη βράβευση όπως εξάλλου τόνισε κατά την τελετή, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, είναι ότι οι μόνιμοι πλέον επισκέπτες, επιλέγουν στις προσωπικές τους επετείους να φορούν Κρητικές ενδυμασίες  τις οποίες έχουν φτιάξει οι ίδιοι  γεγονός ιδιαίτερα τιμητικό για το νησί μας.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νκολάου, δεν παρέλλειψε ν΄αναφερεθεί  στο «Μητρώο φιλοξενούμενων» που συντάσσει ο Δήμος με αφορμή τις βραβεύσεις ξένων επισκεπτών, το οποίο αν μη τι άλλο θα δώσει μία ακόμα δυνατότητα διαρκούς  επικοινωνίας, συνεργασίας, επαφής  και προβολής του τόπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com