Εργοτέλης εντός, ΠΟΑ και Ερμής εκτός, φιλικό η Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ

10.30

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής στον 4ο όμιλο η οποία έχει μόλις μια αναμέτρηση εντός νησιού για τις ομάδες της Κρήτης. Πιο συγκεκριμένα ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει στο Παγκρήτιο την Ρόδο η οποία προέρχεται από βαριά ήττα από την Κηφησιά. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είδε τον Νίκο Κατσικοκέρη να αντιμετωπίζει προβλήματα όλη την εβδομάδα και η συμμετοχή του απέναντι στην Ρόδο αποτελεί ερωτηματικό. Τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι έχει σέντρα στις 16:30 κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γκάμαρης από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοήθούς από το Ρέθυμνο τους Κομκοτό και Βυζιργιαννάκη.

 

Αντίθετα με τον Εργοτέλη εκτός έδρας αγωνίζεται ο Ερμής Ζωνιανών, η ομάδα του Πετράκη μετά την νικηφόρα πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον Ηλυσιακό ο οποίος είχε ρεπό την 1η αγωνιστική. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ξηρογιάννης με βοηθούς τους Φίλο και Δελή όλοι από την ένωση Βοιωτίας.

 

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον Ατσαλένιο ο οποίος και θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά η οποία έδειξε πολύ δυνατή στην πρεμιέρα πετυχαίνοντας 4 γκολ απέναντι στην Ρόδο. Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη θα βρεθεί το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά και στην αποστολή που αναχώρησε το Σάββατο συμμετέχουν 18 ποδοσφαιριστές. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φώτης με βοηθούς τους Αργύρη και Τσιφλάκος από την Εύβοια. 

 

Τέλος η Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ έχει το ρεπό της και το οποίο ο Γιάννης Κατσούλης αξιοποίησε με δυνατό φιλικό απέναντι στον Κισσαμικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 4ο Όμιλο

 

Ηλυσιακός – Ερμής Ζωνιανών

Ξηρογιάννης, Φίλος, Δελής (Βοιωτίας)

Θύελλα Ραφήνας – Προοδευτική

Κουκούλας (Λέσβου), Βασιλάκης (Αθηνών), Νυδριώτης (Αθηνών)

Εργοτέλης – Ρόδος

Γκάμαρης (Αθηνών), Κοκμότος (Ρεθύμνου), Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)

Ιάλυσος – Εθνικός Πειραιά

Μανούχος (Αργολίδας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Λυκομήτρος (Αργολίδας)

Κηφισιά – Ατσαλένιο

Φώτης, Αργύρης, Τσιφλάκος (Εύβοιας)

Ιωνικός – Άγιος Ιερόθεος

Γκοβέσης, Κύριος, Σανός (Αρκαδίας)

Πανθηραϊκός – Τριγλία Ραφήνας

Κακριδής, Σεφέρης, Παπανικολάου (Κορινθίας)

Ρεπό Α.Ε.Ε.Κ ΙΝ.ΚΑ