Η φιλία και η ικανότητα μας κάνουν να χαρούμε το θεσμό!

11.43

Οι Μπακαλιάροι αποτελούν ομάδα-σταθερή αξία στο Πανελλήνιο Φοιτητικό πρωτάθλημα 8×8, Nescafé frappé Students cup 2014, το οποίο εγγράφει αυτήν την περίοδο ομάδες για τη νέα σεζόν (www.studentscup.gr). Μπορεί στον τελικό της περσινής διοργάνωσης να έχασαν με σκορ 4-2 από την ομάδα Jam Café από τον Βόλο, αλλά έδειξαν ότι αποτελούν μία υπολογίσιμη δύναμη, η οποία θα αγωνιστεί φέτος για να είναι αυτή στο βάθρο της διοργάνωσης!

Ο Γιάννης Μπουλούκος μίλησε για λογαριασμό της πανελλήνιας δευτεραθλήτριας ομάδας και έκανε ένα απολογισμό της περσινής εμπειρίας της ομάδας:

“Ήταν πολύ καλή η εμπειρία μας στη διοργάνωση και το απολαύσαμε, αφού ο στόχος μας είναι να περνάμε καλά στο Nescafé frappé Students cup! Απολαμβάνουμε τη συμμετοχή γι' αυτό το λόγο άλλωστε επιλέγουμε να συμμετέχουμε ξανά.

Δεν περιμέναμε μάλιστα η τελική φάση να είναι τόσο φαντασμαγορική. Μας εξέπληξε ευχάριστα, περάσαμε καλά και αυτό κρατάμε από την περσινή μας συμμετοχή.”

Ποιο είναι όμως το μυστικό των Μπακαλιάρων; Ο Γιάννης με την απάντηση του περιγράφει τα δύο στοιχεία που έχουν κάνει την ομάδα του τόσο υπολογίσιμη:

“Εμείς αναμέναμε να έχουμε καλή πορεία γιατί ήμασταν προετοιμασμένοι γι' αυτό. Έχουμε καλή ομάδα, με παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο, γνωριζόμαστε όλοι από μικροί και έχουμε φιλία μεταξύ μας. Η φιλία και η ικανότητα είναι απαραίτητα στοιχεία για να χαρεί κανείς τον θεσμό αυτόν κι εμείς νομίζω ότι έχουμε βρει τη φόρμουλα για να περνάμε καλά στην πορεία αυτή και να πηγαίνουμε κάθε χρόνο καλά! Αυτό είναι άλλωστε και το σημαντικό σε μία ομάδα: Η χημεία που πρέπει να έχεις με τον άλλον. 

Εμείς παίζουμε χρόνια μαζί μπάλα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και για το λόγο αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε!”

Και ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι σαφής:

“Πέρυσι φτάσαμε στον τελικό και δεν πήραμε τον τίτλο στις λεπτομέρειες, αλλά φέτος θα μπούμε ακόμα πιο δυνατά για να αντεπεξέλθουμε στις δικές μας προσδοκίες. Θέλουμε τον τίτλο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε αυτή τη φορά στον τελικό και να τον κατακτήσουμε!”

Η αντίστροφη μέτρηση για την 4η διοργάνωση του Nescafé Frappé Students Cup έχει πλέον ξεκινήσει και η αναμονή για τη σέντρα του βρίσκεται στο μυαλό χιλιάδων φοιτητών σε όλην την Ελλάδα! To Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα 8×8 βρίσκεται στη φάση των εγγραφών για τη φετινή σεζόν και το ενδιαφέρον σε όλη τη χώρα είναι και πάλι αυξημένο!

Αγωνιστικότητα και δώρα για τους νικητές θα είναι και πάλι το κυρίαρχο στοιχείο της διοργάνωσης! Για άλλη μία φορά, η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ θα κερδίσει από ένα i-pad για κάθε παίχτη, μία ευγενική χορηγία του Nescafé Frappé! Η καρδιά του event θα χτυπάει και πάλι σε 10 πόλεις της Ελλάδας ενώ προστέθηκαν στις αρχικές επιλογές και 4 ακόμα πόλεις πιλοτικά ώστε να πραγματοποιηθεί τελικά στις 10 με την μεγαλύτερη συμμετοχή. Οι 14 διαθέσιμες Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Ρέθυμνο, Καλαμάτα, Ιωάννινα, Σέρρες, Πύργο, Κομοτηνή, Λαμία, Λάρισα, Χαλκίδα και Χανιά. 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η διαφημιστική περίοδος της 3ης σεζόν, δηλαδή στο τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες θα βρίσκονται σε γιορτινούς ρυθμούς, αφού φέτος το Καρναβάλι ολοκληρώνεται εκείνη την περίοδο. Μετά λοιπόν από το καρναβαλικό γλέντι, οι ρυθμοί θα μετατραπούν σε αγωνιστική γιορτή με τους αγώνες 8Χ8 να προσφέρουν και πάλι άφθονες συγκινήσεις!

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους σε κάθε πόλη χωρισμένες σε ομίλους και μετά θα προχωρήσουν στις επόμενες φάσεις σε νοκ άουτ παιχνίδια. Η πρωταθλήτρια ομάδα κάθε πόλης θα εκπροσωπήσει την πόλη τον Οκτώβριο στην Πανελλήνια Τελική Φάση με σκοπό να κερδίσει το Πανελλήνιο Τρόπαιο, ένα i-pad για κάθε παίχτη και να αναδειχθεί σε πρωταγωνίστρια της σεζόν όπως ακριβώς έγινε πέρυσι με την εξαιρετική ανατροπή στον τελικό και τη νίκη της ομάδας Jam Café από το Βόλο! Ο Βόλος πήρε τα πρωτεία από την Πάτρα, με την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού να διατηρεί τα σκήπτρα για δύο συνεχόμενα χρόνια!

Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και μάλιστα για κάθε ομάδα που το επιθυμεί υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας εμφάνισης Legea σε εκπληκτικά χαμηλή τιμή και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Όποιος ακόμα το σκέφτεται… ας φτιάξει ομάδα με φίλους και συμφοιτητές (8-16 άτομα) και ας δηλώσει συμμετοχή είτε online μέσω της ιστοσελίδας www.studentscup.gr είτε τηλεφωνικά στο 210 9515730