Φωτεινή Δάρρα: «Δεν πίστευα στ’ αυτιά μου, όμως συνέβη…»

18.19

Η Φωτεινή Δάρρα έχει κάνει πολλά μέχρι στιγμής στην καριέρα της. Πώς διαχειρίζεται την επιτυχία;   «Απολαμβάνω την αγάπη του κόσμου κάθε στιγμή. Χαίρομαι που μπορώ να αποκτώ φίλους μέσα από τη δουλειά μου, που δεν είναι άλλοι από το κοινό.

Ταυτόχρονα την αντιμετωπίζω με σύνεση και ωριμότητα, γνωρίζοντας πως η αληθινή επιτυχία σε ακολουθεί για πάντα, η αναγνωρισιμότητα, όμως, κάποια μέρα παύει» τόνισε στο You.

-Είσαι από τις σπουδαιότερες φωνές στην Ελλάδα και με πετυχημένη πορεία στο εξωτερικό… Έχεις σκεφτεί να μείνεις μόνιμα έξω για διεθνή καριέρα;  «Ήταν μια εποχή που υπήρχε πολύ έντονα αυτή η προ- τροπή από ανθρώπους της δουλειάς αλλά ήταν επίσης και μια δική μου σκέψη. Ειδικά όταν έκανα μαθήματα στο Royal Academy του Λονδίνου σκεφτόμουν έντονα μήπως μείνω εκεί. Δεν το έκανα, όμως, γιατί αγαπώ την Ελλάδα και θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να προσφέρεις μέσα από την τέχνη σου όσο μπορείς στον τόπο σου.»

-Τη δημοσιότητα πως τη διαχειρίζεσαι;  «Θεωρώ ότι είναι αναμενόμενο να αποκτά δημοσιότητα κάτι που αφορά στη δουλειά. Μου είναι αδιανόητο όταν τα ΜΜΕ ή οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν την προσωπική τους ζωή για να αποκτήσουν δημοσιότητα.»

-Σε τρομάζει που σε αναγνωρίζουν στον δρόμο;  «Όχι βέβαια. Άλλωστε, συνήθως κυκλοφορώ πολύ απλά ντυμένη και δεν υπογραμμίζω με τον τρόπο μου στην καθημερινότητα τη δημόσια εικόνα μου. Έτσι, λοιπόν, όσοι με αναγνωρίζουν συμπεριφέρονται αμέσως οικεία και φιλικά.»

-Ποια ήταν η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού;  «Μια γυναίκα που ήρθε στο καμαρίνι κλαίγοντας και μου είπε: «Αυτό που ένιωσα απόψε έχω να το νιώσω από όταν γέννησα το παιδί μου!». Με αγκάλιασε σφιχτά και δεν με άφηνε. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή για μένα. Δεν πίστευα στ? αυτιά μου, όμως συνέβη.»

gossip-tv.gr